Kløvervangen 2, 8410 Rønde

Thorsager, klovervangen 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Villa med mulighed for at sætte sit eget præg!

EDC AROS Rønde har nu fornøjelsen af at udbyde Kløvervangen 2 i Thorsager til salg – En villa, hvor I kan sætte jeres eget præg – tæt på alle de nødvendige hverdagsfaciliteter!

Boligen er beliggende yderst centralt, tæt på indkøb og direkte sti til Thorsager Skole og Børnehus, som er nabo til ejendommen. Her er vuggestue og børnehave og skolen har klassetrin fra 0. – 6. klasse. Thorsager har bevaret det positive landsbypræg, hvor skolen og idrætsforeningen er samlingspunktet. Her er et aktivt bymiljø, en engageret lokalbefolkning samt et rigt foreningsliv. Byen er beliggende tæt på Nationalpark Mols Bjerge og er omkranset af smuk natur der indbyder til en cykel-, gå-, eller løbetur. Byen byder yderligere på en nyere DagliBrugsen, letbanestation samt nyanlagt cykelsti til Rønde. Fra Thorsager er der ca. 30 minutters kørsel til Aarhus, Randers og E45.

Ejendommen indeholder i stueplan; entré, stort badeværelse med bruseniche og gulvvarme, køkken samt stor stue med plads til både opholds- og spiseafdeling. Ydermere byder stueplan på to værelser. Husets 1. sal byder på repos samt to værelser.

Ejendommens have er primært udlagt til flisebelagt terrasse samt græsplæne.

Så er du på udkig efter en prisvenlig bolig med stort potentiale, så kontakt os allerede i dag for en fremvisning på tlf.: 86 37 19 44….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kløvervangen 2, 8410 Rønde798.000 kr.5.051 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.860 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 155 ㎡Grund: 589 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1914

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x