Postvænget 11, 9440 Aabybro

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Postvænget 11, 9440 Aabybro

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/10 – klik på billede –

Velkommen til Postvænget 11! – Skøn villa centralt i Aabybro med plads til den store familie

På Postvænget 11 finder du en meget velholdt villa i god kvalitet og nymalet tag. Villaen er i 2 plan, hvor stueetagen byder på en entré, køkken, stue, to værelser og et badeværelse. Derudover er der også en fin opvarmet garage med gulvvarme og to tilhørende disponible rum. Køkkenet er i lyse materialer, hvor der er god arbejds- og skabsplads. Fra køkkenet kommer du ind i spisestuen, hvor der er god plads til et spisebord, hvor hele familien kan samles. Herfra er der forbindelse ind i den store lyse stue, hvor der mulighed for at have et sofahjørne og varme sig ved den hyggelige brændeovn. Rummet lyses op af de store vinduer ud til haven og både fra stuen og spisestuen finder du udgang til husets skønne have og terrasse. Alle rummene i stueetagen er monteret med gode lyddæmpende laminatgulve som sikre den gode lyd.

Følg med på 1. salen, hvor du finder 3 store værelser og endnu et badeværelse. 1. salens største værelse har udgang til egen altan – hvor lækkert er det lige!

Udendørs er et stort brændeskur i sammestil som huset. Derudover finder du en flot flisebelagt terrasse, hvor der er rig mulighed for at nyde solen og mange gode timer med familien. Her giver havens størrelse plads til f.eks. trampolin og boldspil.

Postvænget 11 ligger i hjertet af Aabybro på en stille vej med en af byens skønne parker som genbo. Fra villaen er der kun få minutters gang til nærmeste dagligvarebutik. Derudover byder byen på gode skoler, institutioner, restauranter og en masse forskellige indkøbsmuligheder.

Lyder dette som noget for dig, så tøv ikke med at ringe på 98 24 27 50 og book en fremvisning i dag…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Postvænget 11 , 9440 Aabybro2.395.000 kr.9.996 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.923 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 228 ㎡Grund: 949 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1970