Aagade 9, 9440 Aabybro

9440 aagade 9 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Stort moderniseret hus centralt i Aabybro – Lækkert udemiljø

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/7 – klik på billede –

Velkommen til Aagade 9 i Aabybro!

Her har du mulighed for at købe dette skønne hus på en central beliggenhed i byen med masser af kvadratmeter. Huset er ideelt til indretning af børne- og voksenafdeling.

Du træder ind i et bryggers med loft til kip. Her er vaskesøjle, håndvask og plads til tøj og sko. Herfra kan du tilgå tre første værelser og et lækkert badeværelse.

Videre kommer du til et flot, åbent og lyst køkken/alrum med et moderne kvik-køkken. Køkkenet er med køkken ø, emhætte i loftet og god bord- og skabsplads.

Fra køkkenet kan du også tilgå to yderligere værelser, hvor den ene i dag er indrettet som et vinrum indrammet i akustikpaneler.

I åben forbindelse med husets køkken/alrum finder du en stor stue, med plads til hele familien. Her er biopejs indrammet i en væg med akustikpanelser.

Videre finder du husets to sidste værelser, hvor det ene i dag bliver brugt som soveværelse med eget badeværelse og walk-in med ovenlysvindue. Der er troldtektlofter og spots i hele huset.

Til huset er der to terrasser, den ene er indrettet som et gårdmiljø med sauna og pool indrammet i træ. Husets anden terrasse er en træterrasse, med en overdækket afdeling i enden.

En garage med el-port der i dag er indrettet som et værksted og slyngelstue. I forlængelse heraf er et skur med plads til haveredskaber. En skøn have bestående af græs med et bålsted og et drivhus.

Huset har en central beliggenhed i byen. Tæt masser af indkøbs- og shopping muligheder samt utallige aktivitetstilbud både for børn og voksne, dels i form af sports- og træningsfaciliteter i forbindelse med byens DGI-hus og stadion, men også i form af sociale arrangementer.

Ligeledes er der let adgang til hovedvejen mod Aalborg. Derudover er der gode busforbindelser både mod nord eller syd.

OBS – Ejendommens BBR-ejermeddelelse er under tilretning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Aagade 9, 9440 Aabybro2.945.000 kr.17.752 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.312 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 211 ㎡Grund: 977 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1961

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x