Rensdyrvej 9, 8382 Hinnerup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Rummelig og særdeles velholdt villa!

Åbent hus med tilmeldingskrav 8/10 – klik på billede –

Det er os en stor fornøjelse at kunne udbyde denne meget velholdte villa til salg. Nuværende ejer har boet her på Rensdyrvej 9 siden 1977, og det har de været særdeles glade for, og man kan fornemme, at de har passet rigtig godt på huset. De har f.eks. for ca. 10 år siden fået skiftet tag, de har fået nye gulve med gulvvarme i hele underetagen, og generelt bare løbende vedligeholdt boligen.
Boligen er indrettet med rummelig entré, hvorfra der er adgang til et badeværelse, og det er også her, at trappen til 1. salen er. Derudover er der en meget rummelig stue, der er naturligt opdelt med brændeovn. Køkkenet ligger op ad stuen, og er kun adskilt af en reol, så er ønsket det store køkkenalrum i forbindelse med stuen, vil dette nemt kunne laves. Der er et særdeles godt lysindfald i stuen og med et godt udkig til den velholdte have. Fra køkkenet er der endvidere udgang til husets bryggers. Kommer du med på 1. salen, vil du blive mødt af hele 5 værelser, hvoraf de to har udgang til en svalegang. Der er også blevet plads til et badeværelse på 1. salen.
Med til ejendommen hører også en meget rummelig carport samt et godt værksted.
Haven er meget regulær med græsplæne og højbede. Haven er nem at holde, så du og din familie kan bruge tiden på at nyde den i stedet for at skulle bruge hver weekend med enden i vejret for at luge ukrudt.
Hvis du ønsker, at dine børn skal vokse op på en hyggelig villavej, med kort afstand til den populære Præstemarkskole, det nye kultur- og idrætscenter og til sportsanlægget eller spejderhytten, så er Rensdyrvej 9 lige noget for dig. Her er rigtig gode stisystemer rundt i nabolaget, så børnene trygt kan færdes på egen hånd, når de skal besøge legekammeraterne. Beliggenheden tilgodeser familiens børn, og samtidig er vi meget tæt på Aarhus og E45, så far og mor også kan få logistikken til at fungere i dagligdagen. Desuden er der kun 900 m til Rema1000 og Netto. Fra Søften er der gode busforbindelser, som kører 3-4 gange i timen indtil sidst på eftermiddagen. Herefter er det hver halve time. Nærmeste busstoppested ligger blot få minutters gang fra huset.
Søften er i rivende udvikling og er for rigtig mange blevet et attraktivt sted at bosætte sig, især pga. udviklingen i det nordlige Aarhus.
Giv os et kald – vi står klar med nøglerne – 8698 7777!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rensdyrvej 9 , 8382 Hinnerup3.650.000 kr.19.394 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.730 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 188 ㎡Grund: 858 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1972