Høgevænget 24, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Fuldmuret villa med hele 5 værelser!

Åbent hus med tilmeldingskrav 11/10 – klik på billede –

Nu kan du blive ejer af en dejlig fuldmuret villa i et af Hadstens mest populære villakvarterer. Beliggenheden her er helt i top, vi befinder os nemlig for enden af lukket stikvej og ud til grønt område. Herfra har du kort afstand til skole, børnepasning og idrætsfaciliteter. Der er stisystemer rundt i området, så både du og dine børn kan komme sikkert rundt.

Boligen er rigtig rummelig og vil kunne passe til rigtig mange familier med hele 5 værelser og 2 badeværelser. Du får selvfølgelig også et køkkenalrum, hvor der er god plads til, at hele familien kan samles omkring madlavningen, lektielæsning eller måske bare en god kop kaffen. Stuen er også af en god størrelse. Du får naturligvis også et bryggers med i købet, hvor der er plads til både overtøj og vaskefaciliteter.

Kommer du med udenfor, vil du finde en dejlig, opvokset have med frugttræer og græsplæne med plads til trampolin og boldspil. Jeg er sikker på, at du og familien vil komme til at bruge mange timer her med leg og grill-hygge på terrassen.

Kender du ikke til Hadstens fortræffeligheder, kan vi kort fortælle, at der her er tale om en driftig by med flere folkeskoler, gymnasium, håndværkerskole og selvfølgelig gode indkøbsmuligheder både i dagligvarebutikker og specialforretninger. Hadsten har også et aktivt foreningsliv, og vil du benytte dig af offentlig transport, tilbyder byen også både gode bus- og togforbindelser. Tager du bilen i stedet, er der kun få km. til E45.

Giv os allerede i dag et ring, så kan vi fortælle meget mere om denne skønne bolig, ligesom vi kan aftale tid til en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Høgevænget 24 , 8370 Hadsten2.850.000 kr.16.323 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.742 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 172 ㎡Grund: 804 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1992Sidste tilstandrapport er fra: 2023-10-06 check den her