Nørregade 22 1, 8000 Aarhus C

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

4-værelses lejlighed med altan i hjertet af Aarhus C

I hjertet af Århus kan vi nu tilbyde denne smukke, herskabelige lejlighed, med karnap i stuen og et fantastisk kig ned ad Nørregade. Beliggende i udkanten af det attraktive og hyggelige Latinerkvarter med shopping, hyggelige caféer og flere indkøbsmuligheder. Her er du i gåafstand til alt hvad Aarhus midtby har at byde på.

Førstesalslejligheden byder velkommen i en praktisk entré, hvor der er plads til overtøjet. Herfra ledes du videre ind i det åbne køkkenalrum, hvor selve køkkenet er nydeligt indrettet med hvide fronter, god skabsplads samt alt i hårde hvidevarer. I køkkenalrummet er der god plads til at samles med familien og vennerne. Herfra er der ligeledes udgang til en dejlig altan, som vender mod gårdmiljøet.
Fra køkkenalrummet er der adgang til lejlighedens to stuer en-suite, som på nuværende tidspunkt benyttes som stue og soveværelse. Stuerne forbindes af smukke dobbeltdøre. I begge stuer samt køkkenalrummet er der smukke stuklofter, som bidrager til lejlighedens sjæl og historie.
Herudover byder lejligheden på to gode værelser, hvoraf det ene benyttes som walk-in closet med vaskefaciliteter. Såfremt det ønskes at genetablere værelset, er dette muligt og dermed installere vaskefaciliteterne på bagtrappen.

Ejerforeningen er sund og veldrevet og byder på gode fællesfaciliteter, herunder en dejlig terrasse, som ligger i rolige omgivelser.

Som køber kan du se frem til at bo i en fantastisk lejlighed med mange muligheder i hjertet af Aarhus C….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørregade 22 1, 8000 Aarhus C4.295.000 kr.34.919 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.767 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 123 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1858