Møgelvej 106, 7752 Snedsted

 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Hvorfor bo til leje, når du kan eje – dette ordsprog passer måske meget godt på dette hus, for her har du netop mulighed for at købe et billigt, og godt hus hvor du vil få en månedlig udgift, som er billigere end tilsvarende lejebolig.Boligen er velholdt og løbende moderniseret, bl.a. er hovedparten af vinduerne udskiftet til plast, vestgavl er omfuget og køkkenet er udskiftet til HTH i lyse elementer, ligesom badeværelse er ca. 15 år gammelt.1. sal er mulighedernes land. Nuværende ejer har gjort alt det indledende og forberedende arbejde med at isolere i skunk og mod loft, nye el-installationer og rørføring til centralvarme, og som ny ejer skal du blot beslutte hvordan indretningen skal være og opsætte de indvendige vægge. Hvis du har brug for hjælp, er sælger – som er tidligere tømmermester – villig til at hjælpe til.I husets kælder har der tidligere været smedievirksomhed og er nu indrettet til stort lagerrum, samt depotrum – her vil du også kunne sætte dit eget præg, og indrette til hobbyrum, slyngelstue eller systue … det er helt op til dig.Udhus og garage er med gode store porte og med støbt bund. Hertil har du et overdækket areal, hvor du kan få plads til campingvognen eller trailer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møgelvej 106 , 7752 Snedsted445.000 kr.2.521 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.104 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 142 ㎡Grund: 777 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1939Sidste tilstandrapport er fra: 2023-06-14 check den her

Møgelvej 106, 7752 Snedsted

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velholdt villa med stor garage/udhus samt kld. med hobbyrum ialt 167 m2 udhus.

Åbent hus med tilmeldingskrav 5/8 – klik på billede –

Velholdt villa opført i røde sten med eternittag og plasttermovinduer. Huset er beliggende med nem grund udlagt i græs og grus men til gengæld med et stort udhus/garagebygning med god plads til campingvognen eller til hobbymanden. Herfra adgang til god kld. med rummeligt værksted og lagerrum. Samlet 167 m2. kld og udhus. Huset er er registreret med 142 m2. bolig heraf 58 m2 på 1. sal, de 58 m2 på 1. sal er forberedt til beboelse, se beskrivelse.

Huset er beliggende centralt i Sundby Thy med let adgang til hovedvejen og med busforbindelse til Thisted/Struer lige ved døren. Kun ca. 8 km. til Thisted og 3,8 km. ad sikker vej til nærmeste skole i Snedsted hvor du tillige finder indkøbsmuligheder, butikker, samt hal og svømmehal m.m.

Indeholder: Entre med adgang til kontor/mindre værelse med plankegulv. Pænt HTH køkken med hvide elementer m/kirsebærkant og plads til at lave et lille viktualierum. Lys stue med flot lakeret plankegulv samt stort soveværelse med plankegulv. Endvidere pænt badeværelse ca. 10 år gammelt med plads til vaskesøjle, gulvvarme og hvide HTH elementer samt stor bruseniche.Baggang med nedgang til kælder og opgang til 1. sal som er klargjort til indretning af 3-4 værelser, der er trukket nyt strøm, isoleret opsat gibsvægge, ligesom varmerør og radiatorer følger med. Endvidere forberedt til toilet med håndvask. Der mangler kun skillevægge, gulve og væv på vægge samt maling.
Sælger som er pensioneret tømrer kan evt. mod betaling færdigindrette 1. sal- forhør nærmere ved mægler.

Kld. indrettet med stort lagerrum evt. værksted samt mindre lagerrum og et disp. rum, der evt. kan indrettes bryggers.

Sælger kan færdiglave 1. sal med 4 værelser ekskl. gulv samt malerarbejde til kr. 50.000

Udhus/garage med støbt bund på ialt 83 m2. samt overdækning ved siden af til trailer/campingvogn.

Tv/Internet: You see tv og internet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Møgelvej 106, 7752 Snedsted495.000 kr.2.804 kr/㎡Ejer Udgifter: 952 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 84 ㎡Grund: 777 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1939