Granholt 81, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Bynær landejendom!

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/10 – klik på billede –

Kan du og din samlever ikke blive enige om, hvorvidt I vil bo på landet eller i byen? Vil I have et lækkert hus og en skøn stor grund på hele 4,8 HA, fred og ro men samtidig kort afstand til alle Hadstens tilbud? Så har vi løsningen her på Granholt 81!

Boligen er løbende blevet renoveret i kvalitetsmaterialer og fremstår super lækker, her kan bl.a. nævnes stort køkken-alrum med sildebensparket gulv og Svane køkken fra 2019.
Noget af det første du vil ligge mærke til, når du træder ind i huset, er det store bryggers, som især børnefamilien vil sætte stor pris på, her er der nemlig rigeligt plads til både barnevogne, flyverdragter og vasketøj.
Fortsætter vi igennem bryggerset og entréen, træder man ind i en stor stue, som næsten må betegnes som lidt af en “balsal” med synlige loftbjælker. I forlængelse af stuen er der et stort værelse, som vil være oplagt til kontor eller hobby-rum. Alle som har boet i et hus i flere plan ved, hvor skønt det er med toilet på alle etager, det får man også her på Granholt 81.
Generelt er rummelighed et ord som går igen når man tænker på ejendommen her, overetagen består at 4 store værelser, multirum og badeværelse som alt sammen er renoveret.

Med til ejendommen er der et stort udhus, så har du brug for plads til en pladskrævende hobby, opbevaring eller bare gerne vil have bilen i tørvejr, så er der rig mulighed for det.

Grunden er et kapitel for sig, det meste af grunden er i dag skov, så er du vild med natur, så er det her lige noget for dig, grunden er 4,8 ha så der er også rig mulighed for at gå på jagt, da der er et rigt dyreliv i området. Generelt er grunden fyldt med hyggelige kroge og pladser, hvor familie og venner kan bruge masser af aftner med bålhygge og snobrød.

Skynd dig at booke en fremvisning af denne unikke ejendom, der går LANG TID, før noget lignende kommer til salg….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Granholt 81 , 8370 Hadsten4.400.000 kr.15.942 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.657 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: CStørrelse: 261 ㎡Grund: 48345 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1970