Højbyvej 41, 4320 Lejre

Højby, hojbyvej 41 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villa med skøn beliggenhed!

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/7 – klik på billede –

Super veldisponeret murermestervilla med en attraktiv beliggenhed i Højby/Lejre. Den smukke gamle villa fra 1917 er blevet gennemrenoveret af sælger gennem de sidste 20 år (tilbygning fra 2008), og fremstår i dag meget moderne i udtryk og er indflytningsklar. Der er bl.a. nyere vinduer, døre, køkken, badeværelse, bryggers, el, gulve, fibernet, gulvvarme hvor der er fliser mv. Ejendommen egner sig helt ideelt til børnefamilien, der ønsker at bo i naturskønne omgivelser med udsigt til marker og det kuperet Sagnlandet Lejre.

Beliggenheden er sjældent udbudt og særdeles eftertragtet. Når man træder ud af døren, oplever man de historiske landskaber i Lejre og Sagnlandet, som var en gammel konge by i det 9. og 10. århundrede. Her er smukt kuperet natur, gravhøje, skovområder og ikke mindst et rigt dyreliv. Derudover byder Lejre på et væld af tilbud såsom den attraktive Allerslev skole, institutioner, masser af idrætsfaciliteter, flere indkøbsmuligheder, Ledreborg Slot og ikke mindst Lejre station, hvorfra København H kan nås på kun 36 min. Med andre ord er alle dagligdags fornødenheder inde for nærhed, samtidig med naturen er lige uden for vinduet.

Ejendommen indeholder: Kombineret entré og bryggers med skabe. Super flot køkken med masser af skabs- og arbejdsplads samt gode hvidevarer. I køkkenet er der mulighed for lille spiseplads. Stort soveværelse. Pænt og nyere badeværelse med muret bruseniche, vægophængt toilet samt dekorative fliser. Skøn, lys og velindrettet stue med plads til sofagruppe såvel som til spisearrangement. 1. sal: Stort repos/værelse. Pulterrum som ligeledes kan etableres til stort soveværelse med udsigt til de omkringliggende marker. Haven er dejlig og nem at holde. Der er flere hyggelige terrasser, så man kan rykke sig efter solen. Derudover er der et tilhørende isoleret udhus til ejendommen, som er bygget i 2020.

En rigtig fin ejendom med en meget attraktiv beliggenhed!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Højbyvej 41, 4320 Lejre3.845.000 kr.26.982 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.524 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 147 ㎡Grund: 704 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1917

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x