I P Hartmanns Vej 8, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Nyrenoveret hus med udsigt over markerne i Ødum

I den velplacerede, lille by Ødum ligger denne nyrenoverede etplansvilla på 112 m2, som er lige til at flytte ind i. Alle rum inden døre er sat i stand, så I skal blot tænke på at indrette de tre værelser, opholdsmiljøet, entréen og badeværelset. Huset ligger for enden af en lukket vej med frit udsyn over markerne.  Samlingspunktet i hjemmet er godt indrettet, da køkken-alrum og stue er i åben forbindelse. Køkkenet har et klassisk udtryk med hvide elementer, stålgreb og sorte bordplader, og da e…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

I P Hartmanns Vej 8 , 8370 Hadsten1.895.000 kr.15.726 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.386 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 112 ㎡Grund: 729 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1967

I P Hartmanns Vej 8, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Håndværkertilbud!

Åbent hus med tilmeldingskrav 22/8 – klik på billede –

Ønsker du et hus, hvor der er mulighed for at kunne sætte sit eget præg, og hvor mulighederne er mange? Så synes jeg du skal se med her på I P Hartmanns Vej 8 i Ødum!

Ejendommen her er den ideelle mulighed for dig, der har tommelfingrene godt skruet på og ønsker en bolig, som du kan sætte dit helt eget præg på – uanset om den skal huse en enlig, et par eller en familie. Huset er beliggende for enden af vejen, og har udsyn til mark på den ene side.

Huset, som du overtager nøglerne til, står klar til at blive renoveret og istandsat, og udfolder sig på 112 kvadratmeter, og her er mulighed for at omdanne kvadratmeterne til lige præcis den bolig, som du ønsker. Mulighederne er mange. Huset indeholder 3 gode værelser, hvor det ene er lidt større end de andre. Et fint størrelse badeværelse, bryggers, køkken samt en god stor stue.

Grunden er 729 kvadratmeter, og også med rigtig gode muligheder. Her kan laves en god græsplæne, hvor ungerne kan hoppe på trampolin, spille bold eller noget tredje. Der har også tidligere været en god urtehave.

Til huset følger en fin størrelse garage med, hvor der er plads til bilen eller opbevaring.

Kender du ikke til Ødum kan jeg fortælle, at det er en lille landsby udenfor Hadsten. Har du børn, som skal i skole, så kan de komme med bussen til Hadbjerg skole. I Hadbjerg er der også børnehave, vuggestue og SFO. HØST-hallen er beliggende i Hadbjerg, som danner rammerne om mange gode timer for ungerne. Fra Ødum kører der bus ca. 1 gang i timen i dagtimerne til Randers og Århus. Skal du på motorvejen, så tager det maks. 3 min, at nå denne, mens det tager 15-20 min. at køre ind til Aarhus i bil….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

I P Hartmanns Vej 8, 8370 Hadsten595.000 kr.4.938 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.943 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 112 ㎡Grund: 729 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1967