Ålandsgade 3 1-th, 2300 København S

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Stor altan mod velholdt gård lige ved metroen!

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/10 – klik på billede –

Velkommen indenfor i denne nydeligt istandsatte og indflytningsklare 2er men en kæmpe altan beliggende ind i mod den velholdte gårdhave. Lejligheden ligger 200m fra metroen.

Perfekt planløsning til dig der leder efter en delevenlig lejlighed i pæn indflytningsklar stand. Lejligheden består af en rummelig fordelingsentré med plads til overtøj og sko. Herfra er der direkte adgang til et nyere renoveret og charmerende køkken med udsigt til den dejlige gårdhave. Køkkenet har godt med opbevaringsplads og indeholder også vaskemaskine.

Fordelingsentréen giver desuden adgang til resten af rummene i lejligheden; en stue, et værelse og et pænt badeværelse, m. delvist separat bruseniche – et sjældent syn i disse Københavner lejligheder. Stuen har to store vinduer ud til Ålandsgade som giver et dejligt lysindfald. Her er der god plads til både sofaområde og spisearrangement. Soveværelset er rummeligt med god plads til store garderobeskabe og seng. Herfra er der et stort vindue og altandør ud til gårdhaven.

Området:

Trods den yderst centrale beliggenhed er lejligheden stadig trukket tilbage fra støj, da Ålandsgade har en dejlig rolig atmosfære. Ejerforeningen har sørget for et godt og smukt
gårdmiljø som er aflukket og privat. Ejendommen er i god stand og godt vedligeholdt ligesom selve lejligheden.

Lejligheden er centralt beliggende i starten af Amager med kort afstand til alt, du har behov for i hverdagen. Med denne placering har du gåafstand Amagerbro st. samt cykelafstand til bl.a. indre by, Amager Strandpark og KUA. Her er gode indkøbsmuligheder Netto og amagercenteret lige rundt om hjørnet. Strandlodsvejkvarteret er heller ikke lagt derfra og bugner af spisesteder, caféer og lokale butikker. Skulle der være brug for daginstitution eller skole er der også mange muligheder i området….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ålandsgade 3 1-th, 2300 København S2.595.000 kr.52.959 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.031 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 49 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1901