Harsdorffsvej 4B 2-mf, 1874 Frederiksberg C

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Stor 2-værelses på rolig vej i hjertet af Frederiksberg C

Åbent hus med tilmeldingskrav 29/10 – klik på billede –

I hjertet af Frederiksberg tæt ved søerne og metro udbydes denne skønne 2-værelses i pæn stand med stort badeværelse og flotte plankegulve. Lejligheden har indfriet sin del af foreningens fælleslån, så fællesudgifterne er lave.

Du bydes velkommen i lejlighedens entre med plads til overtøjet. Herfra træder du ind i den store opholdsstue med plads til både sofagruppe og spisebord. Ved siden af stuen findes et rummeligt køkken. Herudover stort soveværelse mod gårdhaven med god skabsplads. Badeværelset har en god størrelse med separat brus.

Hovedejendommen er en særdeles velholdt rødstensejendom i funkisstil med dørtelefon og elevator. Herudover hyggelig gårdhave, fællesvaskeri samt tørrerum, samt brugsret til loftsrum. Gode muligheder for parkering foran ejendommen. Meget lave fællesudgifter og samtidig en sund forening med tjek på økonomien.

Perfekt beliggenhed – central og rolig….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Harsdorffsvej 4B 2-mf, 1874 Frederiksberg C3.495.000 kr.52.164 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.431 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 67 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1934