H.C. Ørsteds Vej 23 2-tv, 1879 Frederiksberg C

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Unik Lejlighed i H.C Ørsteds Vej´s smukkeste ejendom

Det bliver på H.C. Ørsteds Vej 23, at jeres næste boligkapitel skal skrives. Her kan vi invitere jer indenfor i en luksuslejlighed på anden sal af den smukke ejendom, der er opført i 1910. Lejlighedens stand og detaljegrad er hentet fra øverste hylde takket være renoveringen af gulve, vægge, badeværelse og køkken, som er gennemført i 2020/2021. Velkommen til. Som I står på gaden, vil I bemærke facaden, der er nænsom renoveret og fremstår som en af de smukkeste ejendomme på FrederiksbergPlanløsningen er veludført med tre værelser, et badeværelse, et åbent køkken-alrum med udgang til en altan samt en stue, der samlet giver jer alt det, I behøver som par eller lille familie. Værd at bemærke er de lækre, massive sildebensgulve i egetræsparket, som står nydeligt til det generøse lysindfald, der strømmer gennem boligen. Det stilrene køkken er fra Designa med vandhane fra Quooker, og kogeplade samt emfang er fra BORA. Her er Philips Hue-lyssystem i al indbygning, flere stikkontakter med USB, og alle radiatorer samt gulvvarmen på badeværelset er knyttet til Danfoss Link CC med appstyring. Det smukke badeværelse har gulvvarme, en Cassøe-brusevæg, et Grohe Rainshower og vaskefaciliteter fra Siemens. Lejligheden er udstyret med, lyddæmpende forsatsvinduer, og det vidunderlige soveværelse har indbyggede skabe, mens stukken og fodpanelerne er boligens originale. Der er desuden Luxaflex elektriske rullegardiner i to rum, mens de resterende er fra Faber. Beliggenheden fås ikke bedre, da I har gåafstand til indkøb, Skolen Ved Søerne med flere og dagtilbud. Dertil vil I nyde de få minutter til Skt. Jørgens Sø og Landbrughøjskolens flotte have, og så er området stille med utallige butikker og stemning på Gl. Kongevej.Ring til Nicolaj på 4044 7464 for fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

H.C. Ørsteds Vej 23 2-tv, 1879 Frederiksberg C8.375.000 kr.62.500 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.615 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 134 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1910

H.C. Ørsteds Vej 23 2-tv, 1879 Frederiksberg C

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Historisk charme møder moderne luksus

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/9 – klik på billede –

Hvis du drømmer om en lejlighed renoveret med hjertet med fokus på kvalitet og detaljer, er H.C. Ørsteds Vej 23 bestemt et besøg værd. Her kan du bo i et eftertragtet område i gåafstand til indkøb, hyggelige spisesteder, samt specialforretninger for enhver smag på Gl. Kongevej. Naturen kan ligeledes nydes inden for kort afstand enten i Landbohøjskolens Have eller ved søerne.

Den imposante ejendom fra 1910 er i 2020 af kommunen kåret som Frederiksbergs flotteste facade. Som ejer bliver du en del af en veldrevet ejerforening med gode fællesfaciliteter, herunder gårdmiljø med plads til samvær og leg, samt brugsret til loftsrum og tørreloft.

Selve lejligheden er et kapitel for sig selv. Alt er renoveret i 2021 med fokus på lækre materialer og kvalitetsløsninger. Herunder kan bl.a. nævnes gennemgående sildebensparket i eg, stilrent køkken fra Designa, smukt badeværelse med Cassøe-brusevæg og Grohe Rainshower. Alt arbejdet er udført med respekt for de klassiske detaljer. Endvidere har lejlighed speciallavede lyddæmpende forsatsruder. Fra køkken-alrummet er der udgang til den hyggelige altan mod gården. Lejligheden har en mulighedsrig planløsning og kan derfor henvende sig til både parret og børnefamilien.

En lejlighed ud over det sædvanlige som skal opleves!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

H.C. Ørsteds Vej 23 2-tv, 1879 Frederiksberg C8.745.000 kr.65.261 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.157 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 134 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1910