Rundholtsvej 28 3-3, 2300 København S

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Lejlighed med vandkig, 2 badeværelser og p-plads.

Åbent hus med tilmeldingskrav 12/11 – klik på billede –

Velkommen til denne strålende lejlighed på Islands Brygge, der udstråler en unik blanding af modernitet og komfort. Med tre rummelige soveværelser, en indbydende stue og ikke mindre end to elegante badeværelser, er denne bolig perfekt til den moderne familie eller dem, der sætter pris på ekstra plads.
Denne lejlighed byder på en ekstraordinær 51 kvm stor altan, der strækker sig mod sydvest, og som inviterer til utallige timer med afslapning og sociale stunder i den friske luft. Med sin fænomenale udsigt over vandet og det vidstrakte panorama er dette et sted, hvor hverdagens stress og jag forsvinder som dug for solen.
Boligen er præget af en fantastisk lysindfald, der danser gennem de åbne rum og giver en følelse af velvære og ro. Hvert hjørne er omhyggeligt designet for at skabe en atmosfære af harmoni og luksus.
Som prikken over iet inkluderer boligen en nummeret parkeringsplads, hvor der også er gjort klar el-oplader. Du kan nyde livet på Islands Brygge uden bekymringer om parkering. Velkommen hjem til en bolig, der forener stil, funktionalitet og en betagende udsigt, og som danner rammen om uforglemmelige øjeblikke.

Islands Brygge er et område gennemgået en betydelig forvandling og er i dag kendt for sine trendy cafeer, hyggelige butikker og kulturelle oaser. Her kan man opleve et pulserende kunst- og kulturmiljø, der tiltrækker både lokale og tilrejsende.
Det byder også på en skøn udendørsoplevelse med sine mange grønne områder og parker, herunder den populære Amager Fælled og Islands Brygges Havnebad. Det er et perfekt sted for naturelskere, løbere og dem, der gerne vil nyde solnedgangen over vandet.

En bolig der skal opleves!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Rundholtsvej 28 3-3, 2300 København S11.295.000 kr.76.318 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.835 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: A2010Størrelse: 148 ㎡Grund: 5724 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2014