Kastrupvej 15 0, 2300 København S

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende og velholdt byggeforeningshus med direkte udgang til en stor og solrig have!

Åbent hus med tilmeldingskrav 12/11 – klik på billede –

I denne smukke rødstensejendom fra 1899 finder du en charmerende og velbevaret lejlighed, som har en fantastisk beliggenhed. Her befinder du dig nemlig i et stille og grønt villakvarter tæt på vand og metro. Herfra kan du også nemt hoppe på cyklen til indre by på bare 15 min.

Lejligheden byder på en rigtig god planløsning. Du bydes velkommen i en rummelig fordelingsentré. Herfra har du adgang til alle rummene i lejligheden; et separat køkken, stort soveværelse, nyere badeværelse, opholdsstue og stue en-suite, samt ekstra opholdsrum i den lille tilbygning.
Køkkenet er yderst charmerende og er i nyere tid blevet restaureret med respekt for husets alder og charme. Blandt andet med en massiv træbordplade og fine detaljer på skabslågerne. Herfra har du udkig til ejendommens grønne og solrige have, hvor der er plads til grillaftener med venner og familie helt ugeneret.

Opholdsstuen har direkte forbindelse til spisestuen via de flotte franske døre og danner to stuer en-suite. Her får man rigtig en fornemmelse for ejendommens alder, blandt andet ved de store vinduespartier, som giver et fantastisk lysindfald, og ikke mindst pæne plankegulve samt radiatorskjuler, som er gennemgående i hele lejligheden. Derudover er der i nyere tid sat rosetter op for en endnu mere gennemført fornemmelse.
Stuerne kan nemt deles op til separate værelser, hvis dette ønskes. De har nemlig begge adgang til fordelingsentréen. Soveværelset er lyst og rummeligt med god plads til et stort klædeskab og dobbeltseng.

Derudover har lejligheden et dejligt stort flisebadeværelse, som blev renoveret i 2019 med separat brus, flotte klinker og brusearmatur med rainshower. Hele lejligheden fremstår i yderst flot stand med mange fine detaljer og ikke mindst et fantastisk lysindfald.
I den dejlige og aflåste have har du en stor fliseterrasse med plads til havemøbler og grill, som kan nydes hele sommeren. Derudover er der et skur til opbevaring og en dejlig stor græsplæne, som man deler med ejendommens overboer. Til lejligheden hører der også et fælles vaskerum.

Område:

Kastrupvej 15 er en attraktiv beliggenhed for dig, der ønsker trygge omgivelser men stadig en central beliggenhed. Herfra kan du nyde rolige gåture i det grønne villakvarter, som fører dig videre til Amager Strandpark, hvilket du i den grad vil nyde godt af i de varme måneder. Derudover har du kun 5 minutters gang til metroen og kun 10 min på cykel til Christianshavn. Du finder også flere dagligvarebutikker inden for gåafstand. Alt i alt en fantastisk beliggenhed for dig, som ønsker en god kombination af byliv og villakvarter med alt, hvad du har behov for i hverdagen inden for rækkevidde….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Kastrupvej 15 0, 2300 København S3.295.000 kr.52.302 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.270 kr/mdrVillalejlighedEnergimærke: DStørrelse: 63 ㎡Grund: 317 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1899