Helgesvej 13 2-tv, 2000 Frederiksberg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Klassisk 3V med sydvendt altan i svømmehalskvarteret

Åbent hus med tilmeldingskrav 12/11 – klik på billede –

Det populære svømmehalskvarter er et roligt område tæt på cafémiljø, restauranter, metroen, samt Frederiksberg Centret. Grønne områder i form af Aksel Møllers Have eller den smukke Frederiksberg Have. Der er ligeledes heller ikke langt til CBS og flere andre uddannelsesinstitutioner.

Lejligheden er beliggende i en klassisk Frederiksberg ejendom fra 1889, som er byfornyet i 2000, hvor facade, tag, vinduer m.m. er blevet renoveret med respekt for den oprindelige stil. Som ejer bliver du en del af en veldrevet lille forening med råderum over kælderrum, dørtelefon, fællesvaskeri, cykelskure. Sidst men ikke mindst har du glæden af et af byens skønneste gårdmiljøer.

Selve lejligheden tilgås via fordelingsentré som giver adgang til samtlige rum. Rummeligt soveværelse med god plads til skab, samt en stor dagligstue. Spisestue i åben forbindelse til køkkenet, hvorfra der er udgang til en skøn sydvendt altan. Lejlighedens placering gør at solen kan nydes nærmest hele dagen. Pænt badeværelse som kan udvides eller disponeres anderledes for at skabe en separat bruseplads. Lejligheden har gennemgående originale plankegulve og charmerende detaljer. De store træer på vejen giver fornemmelsen af privatliv uden at gå på kompromis med lys.

En skøn lejlighed som henvender sig både til singlen, parret eller som en delevenlig løsning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Helgesvej 13 2-tv, 2000 Frederiksberg4.348.000 kr.66.892 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.957 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 65 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1889