Albertslundvej 83 0-th, 2625 Vallensbæk

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Flot lejlighed i populært område

EN AF DE EFTERTRAGTEDE 2-VÆRELSES LEJLIGHEDER PÅ ALBERTSLUNDVEJ- Bemærk sælger indfrier hjemfaldspligt i forbindelse med salget

Lejligheden er lige til at flytte ind i
Nu sælges en af de meget velindrettede og store 2-værelses lejligheder med genial indretning og meget plads. Beliggende som høj stuelejlighed uden indkig og et skønt lys fra vest. Lejlighederne er nogle af de bedste 2-værelses der findes på Vestegnen.
Indeholder: Entre med garderobe. Meget stor og lys vestvendt stue med rigelig plads til både spiseafdeling og TV/hygge afdeling. Særdeles rummeligt soveværelse med stort lækkert skab Der er parketgulve under tæpperne.
Flot lyst IKEA køkken med masser af skabs og bordplads og alt i hårde hvidevarer. Flot flisebadeværelse med brus

BEMÆRK: I FORBINDELSE MED HANDELEN FRIKØBER SÆLGER LEJLIGHEDEN OVERFOR VALLENSBÆK KOMMUNE
MED KR. 600.794,00 SÅLEDES AT TILBAGEKØBSKLAUSULEN IKKE LÆNGERE ER GÆLDENDE

Området: Nordmarkshave er beliggende kun ca. 5-7 minutters gang fra S-tog og stort indkøbscenter med mere end 55 forretninger og 4 store supermarkeder. Samtidig er man tæt på de skønne grønne arealer ved Tueholm søen og “Bjerget”. Vallensbæk lystbådehavn når man på en ca. 15 minutters cykeltur. Den gode Pilehaveskole ligger helt tæt på lejligheden og foreningen er kendt for deres pæne fællesarealer, mange legepladser, gode fællesvaskerier og tørre og rummelige depotrum i stueetagen.
Velkommen til Nordmarkshave….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Albertslundvej 83 0-th, 2625 Vallensbæk1.298.000 kr.19.088 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.185 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 68 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1964