Havevej 18 0, 2860 Søborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Lys og rummelig 5V’er tæt på Utterslev Mose

Der er god plads at indrette sig på i denne dejlige 5V’er i Maglegårdskvarteret i Søborg, der byder på hele 117 veldisponerede kvadratmeter. Der findes ikke mange lejligheder i den størrelse i området, og som ekstra bonus får I en fin fælles have med udgang direkte fra boligen – et skønt uderum, hvor udendørslivet kan nydes i de lune sommermåneder. Området er grønt og roligt, vi befinder os langt fra motorvejen, og der er kort afstand til Eventyrlegepladsen og den frodige natur i Utterslev Mose….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Havevej 18 0, 2860 Søborg3.345.000 kr.28.590 kr/㎡Ejer Udgifter: 7.445 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 117 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1953

Havevej 18 0, 2860 Søborg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Helt unik lejlighed i Mosekvarteret

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/11 – klik på billede –

EDC Poul Erik Bech/Jan Krogh har nu fornøjelsen af, at kunne udbyde denne velbeliggende 5-værelses(3 soveværelser) ejerlejlighed, i rolige og grønne omgivelser på Havevej i Søborg. Lejligheden er generelt i en rigtig god stand og ligger ugeneret tilbagetrukket fra vejen med et godt lysindfald. Derudover byder den på en rigtig god planløsning, der henvender sig til både parret, familien med 2 børn eller den, der gerne vil dele med en kammerat eller 2.

Lejligheden fordeler sig således: Stor fordelingsentré og opgang med god plads til bl.a. sko og overtøj. To styks toiletter med nyere sanitet og armaturer (2019) – det ene med separat brus. Begge med vindue og dermed naturlig udluftning. Fint og godt udnyttet nyt Kvik køkken (2021), som er holdt i hvide elementer og med god skabsplads. I forlængelse ligger spisestuen, hvilket giver køkken alrum-fornemmelsen. Lejligheden byder endvidere på en rummelig og indbydende stue med rigtig god plads til både sofaafdeling og kontor. Derudover har man et stort lyst soveværelse med direkte udgang til have samt 2 ekstra soveværelser!

Lejligheden er beliggende i en pæn og velholdt murstensejendom med helt nye energivinduer (3-lags isat sommer 2022) og tegltag, og er en del af den veldrevne ejerforening. Til lejligheden har man brugsret til eget kælderrum, fællesvaskeri, cykelkælder, fælles-parkering uden foran samt til de skønne grønne fællesområder. Foreningen har selv et hyggeligt stykke have og på den anden side af vejen, ligger en af Københavnområdets bedste legepladser på Magle Torv!

Lejligheden er beliggende i Mosekvarteret, som er et af Søborgs mest eftertragtede kvarterer, med dets grønne og rolige omgivelser blot få minutters gang fra den naturskønne Utterslev Mose samt Gyngemosen. Inden for kort afstand findes skole, børneinstitutioner og masser af forskellige fritidsaktiviteter. Indkøbene klares nemt på Søborg Hovedgade, der byder på et væld af dagligvarebutikker samt flere spændende specialforretninger. Der er desuden gode muligheder for at benytte sig af offentlig transport med bus 68 fra Magte Torv ( 2 min gang) til enten Hovedbanen eller Kgs. Lyngby. Endvidere afgår flere busser samt S-tog fra Dyssegård og Emdrup Station, som giver nem og hurtig adgang til indre by….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Havevej 18 0, 2860 Søborg3.750.000 kr.32.051 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.886 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 117 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1953