Ungarnsgade 19 1-th, 2300 København S

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Virkelig hyggelig og charmerende 2-værelses lige ved Metro!

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/11 – klik på billede –

Velkommen til Ungarnsgade 19, 1. th. – en utrolig hyggelig og indbydende lejlighed med en rolig beliggenhed centralt på Amager. Her er man placeret i det populære kvarter nær Lergravsparken med blot få minutters gang til Lergravsparken Metro. Herudover er bl.a. Indre By, Amager Strand og KUA en kort cykeltur fra lejligheden. Amager Strandpark og området omkring Strandlodsvej kan man oplagt nyde godt af og gøre brug af de mange gode tilbud hvad angår både restauranter, vinbar, indkøb, fitness og meget mere! Derudover er Amagercentret også tæt på lejligheden, og her kan shopping klares! Ungarnsgade er en stille sidegade med meget lidt trafik. Med denne lejlighed får man altså en yderst rolig beliggenhed, MEN med alt indenfor rækkevidde!

Lejligheden er beliggende i en flot rødstens ejendom fra 1916, hvor man løbende sørger for vedligeholdelse. Foreningen er veldrevet og råder også over diverse fællesfaciliteter såsom gårdmiljø, kælderrum, vaskeri, cykelparkering mv.

Selve lejligheden er en klassisk 2-værelses lejlighed på 49 kvm. Lejligheden fremstår lys og indbydende med flotte lyse trægulve og masser af dagslys trods vi ”kun” befinder os på 1. sal. Lejlighedens hjerte er den fine stue, hvor man bl.a. er heldig at have en hyggelig karnap og flot stukloft. Dertil er her god plads til både spisebord og sofaarrangement. Fra stuen er en fransk dør ind til soveværelset, som også kan tilgås fra entréen. Glasdøren mellem stue og soveværelse giver et flot gennemgående lys i lejligheden! Soveværelset har en anvendelig størrelse, og her kan fint være plads til både dobbeltseng, klædeskab og en lille kontorplads. Køkkenet er godt indrettet med masser af skabs- og bordplads, køkkenvask ved vinduet, så der er masser af lys, og dertil har sælger fået plads til en vaskemaskine. Til sidst et nydeligt badeværelse med hvide vægklinker og grå gulvklinker.

Alt i alt en virkelig god og hyggelig lejlighed, som blot venter på en køber. Lejligheden er ideel til et ungt par eller som delelejlighed mellem to studerende!
Skynd dig at book en fremvisning allerede nu eller tilmeld dig åbent hus!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ungarnsgade 19 1-th, 2300 København S2.545.000 kr.45.446 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.097 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 56 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1916