Clausholmvej 21, 8960 Randers SØ

8960 clausholmvej 21 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rummelig villa velbeliggende i Kristrup

Søger du en villa, hvor der er plads til den helt store familie, måske du har en hobby der fylder lidt eller ønsker at drive erhverv fra bopælen? Så er Clausholmvej 21 velbeliggende i Kristrup lige noget for dig.

Villaen byder på hele 4 værelser, spisestue, dagligstue, entré, køkken, bryggers og baggang, lille badeværelse samt gæstetoilet. Villaen byder også på et stort badeværelse, hvor køber må påregne at skulle renovere dette – alt fordelt på hele 289 m2 boligareal.
Derudover er der en god rummelig kælder, som man kan bruge til f.eks. gildesal eller multirum. Her er der synlige bjælker i loftet, og det er alt i alt et virkelig godt rum hvor mulighederne er mange.

Bemærk: Villaen står tom og derfor er der mulighed for hurtig overtagelse.

Ejendommen er beliggende på en god stor grund, hvor man er placeret helt ugeneret, da man er trukket tilbage fra Clausholmvej. På nuværende tidspunkt er grunden 4126 m2, men sælger er i gang med at få stykket noget af grunden fra, så du som køber får en grund på ca. 2400 m2. Ring gerne til EDC Trio for at høre nærmere herom.

Derudover finder man i tilknytning til ejendommen en stor rummelig garage.

Lyder denne ejendom som noget for dig? Så kontakt EDC Trio i dag for din personlige fremvisning.

Se en video af boligen på www.edc.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Clausholmvej 21, 8960 Randers SØ2.995.000 kr.9.693 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.393 kr/mdrVillaEnergimærke: EStørrelse: 289 ㎡Grund: 2400 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1969

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x