Morelhaven 65, 4600 Køge

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Stuelejlighed direkte ud til grønt fællesareal.

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/11 – klik på billede –

DENNE LEJLIGHED UDMÆRKER SIG VED, AT VÆRE BLANDT DE BEDST BELIGGENDE I MORELHAVEN, DIREKTE UD TIL STORT GRØNT FÆLLESAREAL.

I Ølby, tæt på Køge sygehus og det alsidige Ølbycentret, ligger dette stilrene kompleks. Med et råt udtryk, og alligevel med masser af grøn beplantning, er byggeriet tilført sin egen eksklusivitet og kendetegn. Lejligheden er placeret i stueplan og har stor sydvendt træteraase med mulighed for udvidelse og en fantastisk uhindret udsigt over området.

Morelhavens eftertragtede lejligheder ligger få hundrede meter fra indkøb, skoler, badeland og togsforbindelser mod København. Der er legefaciliteter og gode parkeringsmuligheder tilknyttet boligerne. Til lejligheden hører ydermere et godt depotrum.

Fra hoveddøren træder man ind i stort lyst leverum, med god plads til indretning af både spisestue og dagligstue. Her er højt til loftet og direkte udgang til sydvestvendt terrasse. Køkkenet ligger i åben forbindeles med det store rum, og er holdt i hvide elementer som brydes af træbordpladen.
Fra køkkenet når man lejlighedens pæne badeværelse med gulvvarme og det ene af lejlighedens to værelser. I fordelingsgangen imellem køkken, bad og soveværelse er der indrettet vaskefaciliteter og opbevaring.
I forbindelse med dagligstuen nås det andet store værelse.

Kontakt os for en fremvisning af en af Morelhavens bedst beliggende lejligheder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Morelhaven 65 , 4600 Køge2.395.000 kr.24.192 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.211 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 99 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2006