Clausholmvej 137, 8960 Randers SØ

8960 clausholmvej 137 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Kun 2 km. Fra E45 ligger denne pragtfulde ejendom.

Nu kan du få fingrene i denne lækre bolig, hvor billederne tydeligt taler sit helt eget sprog.

Kun 2 km. Fra E45 ligger den pragtfulde landejendom. Her er masser af plads, både ude og inde, samt plads til hobby.
Der er ikke en finger at sætte på ejendommen. Alt er renoveret, og der er stort set ikke noget tilbage af den originale ejendom.
Det hele har fået den store tur og fremstår stort set som nyrenoveret, og alligevel med respekt for den oprindelige stil. Næsten alt er fra 2015 og frem.
Man har lavet en moderne inddeling af ejendommen med stort forældresoveværelse, walk-in og stort badeværelse for sig selv. Til børneafdelingen er der 3 store børneværelser, og eget badeværelse.
Husets hjerte er det store og flotte køkkenalrum. Her er loft til kip med fritlagte bjælker, og som man kan se er der virkelig kræset for detaljerne. Der er ikke gået på kompromis nogle steder, og her er naturligvis etableret gulvvarme overalt. Varmekilden er luft til vand varmepumpe, og i garagen er der endda forberedt til gulvvarme. Her bliver der dog varmet op med luft til luft.

Ejendommen er højt beliggende, og uden direkte naboer. Her er masser af plads, og selv garage og udhus er af nyere dato. De er bygget i henholdvsvis 2015 og 2021. Du får derfor udhuse i samme høje standard som stuehuset.
I det ene udhus er der indrettet et stort fitnessrum, med tilhørende badeværelse, og garage med plads til to biler. Der er epoxy stentæppe i hele stueplan, og klinker på badeværelset. På 1. sal er der indrettet et festlokale. Det har tidligere fungeret som kontor. Kunne man forstille sig husets teenagebarn hellere ville bo her? Eller kunne du måske bruge denne del som hjemmearbejdsplads. Mulighederne er mange. Som sagt er det ikke plads her mangler. Til ejendommen hører godt 9 HA, hvoraf de godt 5 HA ligger lige rundt om ejendommen. Her er altså mulighed for jagt med gæster, eller er du mere interesseret i heste, så er dette også en mulighed. I øjeblikket er al jorden forpagtet ud og tilplantet med juletræer. Her er en årlig indtægt på 35.700 kr.

I bund og grund en virkelig flot ejendom, hvor der ikke er sparet på noget.
Her er tale om noget ret specielt, og en ejendom som denne, med den nemme adgang til motorvejsnettet, er ikke noget vi ser ofte på boligmarkedet.

Bestil en uforpligtende fremvisning hos din lokale EDC Mæglergruppen i Assentoft, Det Runde Hus, på 86 49 44 44…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Clausholmvej 137, 8960 Randers SØ5.995.000 kr.42.218 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.863 kr/mdrLandejendomEnergimærke: A2010Størrelse: 197 ㎡Grund: 92041 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1927

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x