Strandbakkevej 11, 3220 Tisvildeleje

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Centralt beliggende og super charmerende.

Åbent hus med tilmeldingskrav 19/11 – klik på billede –

I gå afstand til alt, og helt i ro.

Drømmer du om et traditionelt og skønt sommerhus med gammel charme og moderne komfort? Du finder det hele på Strandbakkevej 11.

Oplevelsen begynder når du drejer fra Hovedgaden ned ad Strandbakkevej. Pulsen sænker sig – og du fornemmer lyset over Kattegat, mens du kan glæde dig over alt det grønne omkring dig.

Igennem den hyggelige gårdhave kommer du til huset. I entreen er der plads til at du stiller løbeskoene, vandrestøvlerne eller røjserne fra turen ude i den skønne natur. Varmen fra brændeovnen spreder sig i hele huset. Det store køkken-alrum har plads til at flere kokkererer sammen, mens resten af familien sidder ved spisebordet og hygger med et slag jatzy. Fra køkkenet er der udgang til gårdhaven, og fra al-rummet er der udgang til den helt fantastiske overdækkede terrasse. Stor opholdsstue, ligeledes med udgang til gårdhaven og dejligt soveværelse. I badeværlset er der både brusenische og gulvvarme.

På grunden finder du desuden to rigtig godt indrettede udhuse med massere af plads.

Grunden er helt privat med smukke høje træer. Fra de forskellige terrasser har du mulighed for at følge med i livet i haven, nyde solens stråler eller trække ind i skyggen.

Stranden er i absolut badekåbeafstand – for enden ad vejen finder du solnedgangsbakken, så på kun 5 minutter står du med fødderne i vandet. Det er derfor oplagt, at starte dagen med en morgendukkert alt i mens kaffen brygges færdig

Tisvildeleje er kendetegnet ved de idylliske badehuse ved stranden, et hyggeligt og pulserende liv i gaden. Her er fine indkøbsmuligheder, gode restauranter og bagerens signaturbrød er en legende – er du mere til den søde tand, så gør en kanelsnurre det også godt.

Vil du opleve dette eventyr? Så ring til Lene eller Andreas på 48708412.

*************** Vil du vide hvad du kan tjene ved at leje dette hus ud?***************************

Måske det kunne være attraktivt for dig at leje huset ud ? Vi har et udlejningsbudget som er udarbejdet af Feriepartner Liseleje / Tisvildeleje. Du er også meget velkommen til at ringe direkte til dem for at høre om dine muligheder på 47 74 63 34….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Strandbakkevej 11 , 3220 Tisvildeleje6.250.000 kr.27.027 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.830 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: DStørrelse: 71 ㎡Grund: 796 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1935