Søndergårdsvej 45 1, 2870 Dyssegård

2870 sondergardsvej 45 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Charmerende villalejlighed med privat baghave og egen indgang

Velkommen til denne unikke villalejlighed, der kombinerer klassisk charme med moderne bekvemmeligheder. Beliggende på en lukket vej i et roligt område tæt på Dyssegårdsparken, tilbyder denne ejendom en ideel ramme for familielivet. Bygget i 1933, udstråler boligen karakter og historie, samtidig med at den er fuldt opdateret og indflytningsklar.

Med et boligareal på hele 125 kvadratmeter fordelt over flere niveauer, byder lejligheden på rigelig plads til både afslapning og aktivitet. Det store køkken alrum fungerer som hjemmets hjerte, hvor madlavning og socialt samvær går hånd i hånd. Køkkenet er moderne indrettet med kvalitetsmaterialer og alle nødvendige hvidevarer. Herfra er der direkte adgang til den private baghave, som inviterer til hyggelige grillaftener eller afslappende stunder under åben himmel.

Lejligheden rummer tre rummelige soveværelser, der alle har masser af naturligt lysindfald. Det store badeværelse er elegant designet med stilrene fliser og luksuriøse armaturer – her får du virkelig følelsen af wellness i hverdagen. Derudover er tagetagen udnyttet optimalt som ekstra opholdsrum eller kontorplads.

En særlig fordel ved denne ejendom er muligheden for at etablere et ekstra badeværelse i kælderen, hvilket giver fleksibilitet for fremtidige behov eller gæster. Den private parkeringsplads lige foran døren gør det nemt at komme hjem efter en lang dag uden bekymringer om parkering.

Beliggenheden kan næppe blive bedre; den lukkede vej sikrer minimal trafikstøj, mens nærheden til Dyssegårdsparken giver let adgang til grønne områder for gåture eller leg med børnene. Samtidig ligger skoler, daginstitutioner og indkøbsmuligheder indenfor kort afstand, hvilket gør hverdagen bekvem og overskuelig.

Denne villalejlighed repræsenterer en sjælden mulighed for at erhverve sig en bolig med sjæl og stil midt i naturen men stadig tæt på byens faciliteter. Velkommen til….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndergårdsvej 45 1, 2870 Dyssegård6.695.000 kr.53.560 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.174 kr/mdrVillalejlighedEnergimærke: CStørrelse: 125 ㎡Grund: 945 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1933Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-28 check den her

Søndergårdsvej 45 1, 2870 Dyssegård

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Istandsat fireværelses villalejlighed i Dyssegård

Med en attraktiv beliggenhed tæt på skole, indkøb, motorvej, togforbindelser og meget mere er der masser at glæde sig til her på Søndergårdsvej 45 i Dyssegård. Foruden placeringen kan I se frem til en indflytningsklar lejlighed, der gennemgik renovering i 2021. Lejligheden er i halvandet plan med tilhørende kælder og byder blandt andet på tre værelser, et lækkert opholdsmiljø med opholdsstue og køkken i delvis åben forbindelse, et badeværelse og et toilet. Velkommen til.

Det er rene linjer, der…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndergårdsvej 45 1, 2870 Dyssegård8.550.000 kr.40.028 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.741 kr/mdrVillalejlighedEnergimærke: CStørrelse: 125 ㎡Grund: 945 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1933Sidste tilstandrapport er fra: 2023-11-17 check den her