Borggade 3 3-th, 8000 Aarhus C

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Charmerende 2-værelses lejlighed i hjertet af Aarhus C

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/12 – klik på billede –

Borggade 3, 3. th byder velkommen til en rummelig og indbydende 2-værelses lejlighed, der emmer af charme og komfort. Ved indtræden i lejligheden bliver man straks mødt af flotte gulve, der tilføjer varme og elegance til hvert rum. Stuen er det sociale centrum i lejligheden, med plads til både afslapning og underholdning. De filtede vægge tilføjer en ekstra dimension af stil, og store vinduer lukker masser af naturligt lys ind, hvilket gør rummet lyst og indbydende.
Køkkenet er veludstyret og tilbyder et praktisk arbejdsområde til madlavning og forberedelse af måltider. Den åbne planlægning skaber en fornemmelse af rummelighed og sammenhæng i boligen.
Det imponerende badeværelse er et sandt højdepunkt med vindue, der bringer dagslyset ind og skaber en behagelig atmosfære. Det separate bruseområde og tilstedeværelsen af en vaskemaskine tilføjer praktiske bekvemmeligheder til dagligdagen.
En ekstra bonus er de to altaner, der følger med lejligheden. Den ene vender mod øst og den anden mod vest, hvilket giver mulighed for at nyde solopgange og solnedgange. Dette er det ideelle sted at slappe af med en kop kaffe om morgenen eller nyde aftenens ro.
Beliggenheden på Borggade 3, 3. th placerer dig midt i hjertet af Aarhus, tæt på alle byens faciliteter, shopping og kulturelle begivenheder. Denne lejlighed er ikke bare et hjem; det er en oase af stil og komfort i en af byens mest eftertragtede områder.
Kontakt os for en nærmere besigtigelse, og opdag alt, hvad Borggade 3, 3. th har at tilbyde for din næste boligoplevelse i Aarhus….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Borggade 3 3-th, 8000 Aarhus C2.598.000 kr.34.184 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.340 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 72 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1934