Hjelmensgade 22 2-th, 8000 Aarhus C

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Indflytningsklar lejlighed i Øgadekvarteret

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/12 – klik på billede –

Vi har nu mulighed for at præsentere en utrolig charmerende lejlighed, der adskiller sig med særlige karakteristiske træk.

Beliggenhed:
Lejligheden er beliggende i de attraktive Øgader. I Øgaderne oplever du mangfoldighed, når den er bedst. Øgaderne huser både unge studerende, børnefamilier og ældre. Øgadekvarteret er et gammelt arbejderkvarter, men er i dag et mondænt boligområde på toppen af midtbyen. Her findes små, farverige byhuse og et utal af grønne åndehuller, såsom Beboernes Hus, Universitetsparken og Børnenes Jord. Samtidig er man kun få minutter fra det centrale Århus og byens mange tilbud.

Lejligheden:
Du bydes velkommen i rummelig entré, med plads til både overtøj og sko. Herfra er adgang til alrummet samt til lejlighedens badeværelse.

Lejlighedens hjerte ligger i alrummet. Her mødes du af lys og rummelighed med loft til kip, der præges af fritlagte spær. Det skaber en indbydende atmosfære, og giver rummet et luftigt og åbent præg. Alrummet har en størrelse, der gør, at det kan rumme både en stor spiseafdeling samt et afslappende sofaområde. Køkkenet er etableret i 2021 og er af mærket HTH. Det er med alt i hårde hvidevarer og valgt i et flot tidløst design. Endvidere har sælger fået fuldspartlet og filtet væggene i 2018, hvilket er med til at give lejligheden et rent og moderne udtryk.
Soveværelset vender mod gården, hvilket sikrer ro og fredelige nætter. Her er plads til både dobbelt seng og opbevaringsplads. Lejlighedens badeværelse er udstyret med separat bruseniche og et vindue til det fri, som sikre naturligt lys samt god ventilation.

Alt i alt en helt særlig lejlighed, som står indflytningsklar til dig eller jer, der ønsker at være en del af det populære Øgadekvarter….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hjelmensgade 22 2-th, 8000 Aarhus C2.495.000 kr.41.583 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.049 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 60 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1890