Lyøvej 6 0-tv, 2000 Frederiksberg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Komplet istandsat lejlighed med god planløsning

Åbent hus med tilmeldingskrav 7/1 – klik på billede – Denne høje stuelejlighed rummer alt, hvad man måtte ønske i en ny lejlighed på Frederiksberg. Det moderne møder det klassiske med den største respekt, og man får en varm hjemmefølelse. Lejligheden har gennemgået en komplet renovering i 2021/22, hvor følgende er lavet: udvidet og udskiftet badeværelse, nyt og indfræset el, nyt køkken, nye vinduer samt slibning af gulve. Område: Den klassiske ejendom fra 1901 er beliggende centralt på Frederiksberg med gode muligheder for indkøb i den nærliggende Føtex samt de mange specialbutikker i gaderne omkring. Der er kort vej til grønne områder i Frederiksberg Have, Søndermarken og Landbohøjskolens Have, og så nyder ejerne godt af at have både metro og busforbindelser inden for kort gåafstand. Endeligt er man i gåafstand til CBS og Frederiksberg Centret.Ejendom: E/F Lyøvej 6 er en sund og professionel drevet ejerforening med gode fællesfaciliteter, der blandt andet tæller; kælderrum, cykelkælder og fælles gård m. have. Den hyggelige og sydvendte gård er i 2021 blevet renoveret, hvor der tillige er anlagt omfangsdræn. Udgiften hertil er betalt af sælger, og påvirker dermed ikke en kommende ejer.Indretning: Fra entréen, med god plads til overtøj og sko, har man adgang til lejlighedens særdeles store vinduesbelyste badeværelse og fantastiske køkken alrum. Badeværelset har en størrelse, man sjældent ser i de klassiske ejendomme. Her her man en stor særskilt bruseniche med smukt sildebensmønster, messingarmatur og Unidrain. Flot vaskemøbel med træfront og messinghane. Herudover er der naturligvis også vaskesøjle samt elektrisk gulvvarme.Køkkenalrummet har en rigtig god størrelse, og her får man også topkvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst. Køkkenet, der fremstår i tidens trend, præsenterer sig med god bordplads, opvaskemaskine og lækkert vinkøleskab – blot for at nævne nogle få ting. Her har man altså rig mulighed for at udfolde sine gastronomiske evner i samvær med venner og familie. I åben forbindelse med køkkenet kommer man ind i lejlighedens opholdsstue, hvor der er rig plads til det store sofaarrangement. Herfra tilgås det store soveværelse med plads til garderobe samt dobbeltseng.Alt i alt en helt fantastisk lejlighed der bør opleves på en fremvisning.Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk …

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lyøvej 6 0-tv, 2000 Frederiksberg3.895.000 kr.58.134 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.524 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 67 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1901

Lyøvej 6 0-tv, 2000 Frederiksberg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Komplet istandsat lejlighed med god planløsning – mulighed for at lave direkte udgang fra køkken til gårdhave

Åbent hus med tilmeldingskrav 27/11 – klik på billede –

Ejerforeningen har på en generalforsamling godkendt, at man i lejligheden kan etablere en direkte udgang til gården (se alternativ plantegning). Spørg endelig EDC om muligheden herfor.

Denne høje stuelejlighed rummer alt, hvad man måtte ønske i en ny lejlighed på Frederiksberg. Det moderne møder det klassiske med den største respekt, og man får en varm hjemmefølelse. Lejligheden har gennemgået en komplet renovering i 2021/22, hvor følgende er lavet: udvidet og udskiftet badeværelse, nyt og indfræset el, nyt køkken, nye vinduer samt slibning af gulve. Endeligt har man også blændet døren fra gangen ind til soveværelset. Hvis man ønsker at købe lejligheden til delebrug, kan denne dør sagtens genetableres, således man har 2 separate værelser og et fælles køkkenalrum.

Område: Den klassiske ejendom fra 1901 er beliggende centralt på Frederiksberg med gode muligheder for indkøb i den nærliggende Føtex samt de mange specialbutikker i gaderne omkring. Der er kort vej til grønne områder i Frederiksberg Have, Søndermarken og Landbohøjskolens Have, og så nyder ejerne godt af at have både metro og busforbindelser inden for kort gåafstand. Endeligt er man i gåafstand til CBS og Frederiksberg Centret.

Ejendom: E/F Lyøvej 6 er en sund og professionel drevet ejerforening med gode fællesfaciliteter, der blandt andet tæller; kælderrum, cykelkælder og fælles gård m. have. Den hyggelige og sydvendte gård er i 2021 blevet renoveret, hvor der tillige er anlagt omfangsdræn. Udgiften hertil er betalt af sælger, og påvirker dermed ikke en kommende ejer.

Indretning: Fra entréen, med god plads til overtøj og sko, har man adgang til lejlighedens særdeles store vinduesbelyste badeværelse og fantastiske køkken alrum. Badeværelset har en størrelse, man sjældent ser i de klassiske ejendomme. Her her man en stor særskilt bruseniche med smukt sildebensmønster, messingarmatur og Unidrain. Flot vaskemøbel med træfront og messinghane. Herudover er der naturligvis også vaskesøjle samt elektrisk gulvvarme.

Køkkenalrummet har en rigtig god størrelse, og her får man også top-kvalitet, hvor der ikke er gået på kompromis med noget som helst. Køkkenet, der fremstår i tidens trend, præsenterer sig med god bordplads, opvaskemaskine og lækkert vinkøleskab – blot for at nævne nogle få ting. Her har man altså rig mulighed for at udfolde sine gastronomiske evner i samvær med venner og familie.

I åben forbindelse med køkkenet kommer man ind i lejlighedens opholdsstue, hvor der er rig plads til det store sofaarrangement. Ejerne har rykket den oprindelige væg for at give stuen mere rummelighed, således at man også kan have en mindre arbejdsstation, hvis dette ønskes.

Herfra tilgås det store soveværelse med plads til den store garderobe i det flotte skydedørsskab samt dobbeltseng.

Alt i alt en helt fantastisk lejlighed der bør opleves på en fremvisning.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du send…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Lyøvej 6 0-tv, 2000 Frederiksberg3.750.000 kr.55.970 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.663 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 67 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1901