Skolevej 23, 6640 Lunderskov

6640 skolevej 23 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Velbeliggende ende-rækkehus i Lunderskov!

Åbent hus med tilmeldingskrav 6/1 – klik på billede –

Velkommen til Skolevej 23 i det charmerende område i Lunderskov. Dette ende-rækkehus præsenterer en skøn beliggenhed med bekvemmeligheder inden for kort afstand. Med kun 300 meters afstand til vuggestue/børnehave, 1,2 kilometer til indkøbsmuligheder og 500 meter til nærmeste busstoppested, er dette hjem ideelt placeret for en bekvem livsstil.

Ejendommen byder på en rummelig bolig på 140 kvadratmeter ifølge BBR oplysningerne og en generøs grund på 612 kvadratmeter. Du vil blive budt velkommen indenfor i et lyst og funktionelt køkken-alrum, der forbinder til den rummelige stue og skaber en behagelig atmosfære for både madlavning og afslapning.

Med tre reelle værelser, to veludstyrede badeværelser og en separat kontorplads, er dette hjem designet med fokus på komfort og funktionalitet. Placeringen af boligen sikrer ro og privatliv, samtidig med at den tilbyder nem adgang til de daglige fornødenheder.

Udendørs venter en dejlig have, der indbyder til familiemiddage eller afslapning i naturen. En kort afstand på 1,1 kilometer til stationen giver nem adgang til offentlig transport, hvilket gør pendling til nærliggende områder let.

Denne bolig på Skolevej 23 er et ideelt valg for dem, der ønsker komfortabelt familieliv kombineret med bekvemmelighed og en skøn beliggenhed. Kontakt os for at planlægge en fremvisning og oplev selv det fantastiske potentiale, denne ejendom har at byde på….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skolevej 23 , 6640 Lunderskov995.000 kr.7.370 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.319 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 140 ㎡Grund: 612 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1900Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-23 check den her

Skolevej 23, 6640 Lunderskov

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Villaen, der er i to plan, ligger i naturskønne omgivelser, ganske nær alt det, de fleste familier har brug for i hverdagen. Nabolaget er roligt og børnevenligt – her bor en del skolesøgende børn i kvarteret – og de har kun seks minutter på cykel til Kongsbjergskolen og byens idrætshal. I når også hurtigt den lokale dagligvarebutik, stationen og børnepasning fra matriklen. Ydermere ligger der en god hundeskov i nærheden af hjemmet, ligesom der er en bette sø tæt på huset – den lokker til hyggelige gåture arm i arm. Desuden er der nem tilkørsel til motorvejsnettet, som I rammer efter en ca. ti minutters køretur.Ejendommen, som tidligere har huset Lunderskovs første skole, har et ganske særegent og meget charmerende udtryk, og dertil kommer at denne bolig er blevet passet godt på, blandt andet med vinduer fra 2016 og hårde hvidevarer, der er installeret løbende de seneste fem år.Indendørs venter i stueplan et dejligt lyst og rummeligt køkkenalrum, hvor der er god plads til at invitere vennerne med til bords. I åben sammenhæng hermed ligger den hyggelige dagligstue – og hele opholdsrummets gulv er belagt med flot, lyst bøgetræparket, og så får I fine lysindfald med i købet.Forældreafdelingen er indrettet med soveværelse med skabe og via en bette mellemgang – ligeledes med skabsplads – har I adgang til eget badeværelse med brus og gulvvarme. Brusenichen er under renovering og står brugsklar ved indflytning. Etagen rummer ligeledes kontor med skabe og plads til kummefryser, familiens overtøj mm. samt bryggers med plads til vaskefaciliteter.Førstesal er indrettet med to lyse, rummelige værelser, badeværelse med bruseniche og en god, møblerbar repos, hvor der er plads til at slå gæstesengen op eller indrette et legeområde til familiens yngste.Udendørs får I en dejlig afskærmet, østvendt terrasse og plæne med plads til leg og boldspil samt et godt redskabsskur.Forhaven har også plads til de udendørs møbler på terrassen samt gode muligheder for parkering på gårdspladsen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skolevej 23 , 6640 Lunderskov1.195.000 kr.8.852 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.130 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 140 ㎡Grund: 612 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1900