Korsvejen 6, 4220 Korsør

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velkommen til denne flotte ejendom beliggende på Korsvejen 6, 4220 Korsør. Denne attraktive bolig er perfekt til det moderne par eller familien, der drømmer om et fredeligt og roligt miljø.Med et imponerende udvalg af funktioner og moderne opdateringer byder denne bolig på en behagelig og afslappende atmosfære. En af de store fordele ved denne ejendom er dens luft til vand varmepumpe, der er blevet installeret i 2023. Dette vil sikre en energieffektiv opvarmning af boligen, hvilket bidrager til en lavere energiregning og et mere bæredygtigt hjem.Ejendommen er beliggende i et fredeligt område, der er omgivet af smuk natur og grønne områder. Dette giver dig mulighed for at nyde fred og ro i hverdagen og samtidig have nem adgang til byens bekvemmeligheder.Taget på ejendommen er blevet renset og malet, hvilket bidrager til dens charme og visuelle appel. Der er også en dejlig mulighed for et værksted i baghaven, hvilket vil være til stor glæde for gør-det-selv-folket eller dem, der kan lide at have et kreativt frirum.En rummelig og behagelig stue med rigelig plads til afslapning og underholdning. Et specielt træk ved stuen er dens udgang til en overdækket terrasse, hvor du kan nyde udendørs liv og spiseboltre dig året rundt.Køkkenet præsenterer sig med god plads til madlavning og opbevaring af alle dine køkkenredskaber. Du vil have alle de nødvendige faciliteter til at tilberede måltider og nyde dem sammen med familie og venner. Derudover byder boligen også på tre værelser, perfekte til at skabe privatliv og rum til afslapning.Badeværelset er pænt og præsentabelt. Derudover er der et bryggers og et vaskerum, hvilket giver praktisk plads til opbevaring og gør det lettere at holde orden i hjemmet.Ejendommen på Korsvejen 6, 4220 Korsør er en fantastisk chance for at erhverve sig en velrenoveret bolig i et fredeligt og attraktivt område. Med dens moderne opdateringer, udendørs faciliteter og mulighed for at skabe dit eget værksted, lever denne bolig op til alle ens forventninger. Lad denne ejendom være din oase af ro og nydelse….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Korsvejen 6 , 4220 Korsør1.075.000 kr.7.188 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.446 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 139 ㎡Grund: 780 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1957Sidste tilstandrapport er fra: 2023-07-03 check den her

Korsvejen 6, 4220 Korsør

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velindrettet villa med ny luft til vand varmepumpe

Åbent hus med tilmeldingskrav 8/8 – klik på billede –

Træd ind i denne vidunderlige 1-plansvilla, der har undergået en elegant modernisering siden 2018. Ejendommen er beliggende i det charmerende område Svenstrup, der ligger mellem Korsør og Vemmelev.
Med omfattende renoveringer, herunder et nyt badeværelse og køkken, samt en moderne luft-til-vand varmeløsning, er denne villa blevet forvandlet til et tidssvarende parcelhus lige til at rykke ind i.

De 139 kvadratmeter byder på en velindrettet planløsning med 3 rummelige værelser og en fantastisk have, der skaber en behagelig atmosfære.

Boligen byder på et flot bryggers med adgang til et rummeligt vaskerum og et veludstyret køkken med moderne hårde hvidevarer og plads til en hyggelig spiseplads. Hjertet i huset er den imponerende stue med loft til kip, der rummer tre separate områder – en spisestue i forbindelse med køkkenet, en lys og integreret pejsestue/udestue med flot klinkegulv og direkte adgang til haven, samt en hyggelig tv-stue.
Værelsesafdelingen byder på en fordelingsgang, der fører til to gode børneværelser samt et stort soveværelse, der oprindeligt var to separate værelser. Badeværelset er stilfuldt indrettet med en elegant bruseniche og toilet. Udenfor venter en skøn og ugeneret have, hvor du kan nyde de smukke omgivelser. Derudover er der en carport og en garage til at sikre dine køretøjer.

Alt i alt byder Korsvejen 6 dig velkommen med åbne arme til en lækker og velplejet bolig, der har gennemgået en betagende forvandling….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Korsvejen 6 , 4220 Korsør1.295.000 kr.8.659 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.951 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 139 ㎡Grund: 780 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1957

Korsvejen 6, 4220 Korsør

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Et plans villa med 3 gode værelser

Velkommen til Korsvejen 6, 4220 Korsør. Her har vi en skøn ejendom beliggende på en lukket vej. Ejendommen blev oprindeligt opført i 1957, men er sidenhen blevet renoveret, så den nu fremstår i flot stand.

Ejendommen er beliggende på en stor grund på 780 m2, hvoraf 139 m2 udgør boligarealet. Boligen byder på 3 rummelige værelser, der kan rumme hele familien. Derudover er der et nyere køkken og et stort badeværelse, der begge er renoveret og moderniseret i tidens ånd.
Stuen er desuden udstyret m…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Korsvejen 6 , 4220 Korsør1.495.000 kr.9.997 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.000 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 139 ㎡Grund: 780 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1957