Tinggårdsvej 43, 4681 Herfølge

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Dejlig 3 vær. andel med god altan.

Velkommen i en rigtig dejlig andelsbolig, beliggende på første sal med en hyggelig syd- og vestvendt altan samt elevator.

Andelsboligen er beliggende centralt i Herfølge, tæt på gode indkøb, stisystemer til skole, daginstitution, svømmehal og gode offentlige transportforbindelser til Køge. Fra Herfølge station er det nu muligt og nå København via den nye linie på kun ca. 40 min..

Indretningen byder først på stor lys entre, hvorfra der er adgang til boligens badeværelse med brusniche og gulvvarme. På badeværelset er der plads til vaskesøjle. Fra entreen er der endvidere adgang til godt børneværelse samt indgang til en dejlig stue der byder på masser af naturligt lys fra det store vinduesparti og udgang til stor sydvendt altan. Stuen er endvidere åben mod et velindrettet køkken. Fra stuen er der adgang til boligens store soveværelse.

Til boligen hører endvidere parkeringsplads, skurrum og mulighed for at leje det store fælleshus….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tinggårdsvej 43 , 4681 Herfølge598.242 kr.6.956 kr/㎡Ejer Udgifter: 6.693 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: BStørrelse: 86 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2006

Tinggårdsvej 43, 4681 Herfølge

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Stor andelslejlighed med sydvestvendt altan.

Åbent hus med tilmeldingskrav 15/1 – klik på billede –

Velkommen i en rigtig dejlig andelsbolig, beliggende på første sal med en hyggelig syd- og vestvendt altan og elevator.

Andelsboligen er beliggende centralt i Herfølge, tæt på gode indkøb, stisystemer til skole, daginstitution, svømmehal og gode offentlige transportforbindelser til Køge.

Indretningen byder først på stor lys entre, hvorfra der er adgang til boligens badeværelse med brus og gulvvarme. På badeværelset er der plads til vaskesøjle. Fra entreen træder man ind i ejendommens store velindrettede køkken, som ligger i delvis åben forbindelse med stuen. Boligens store stue byder på masser af naturligt lys fra det store vinduesparti og udgang til stor sydvendt altan.

Fra stuen er der adgang til boligens store soveværelse, og modsat ligger ydermere 2 gode børneværelser.

Til boligen hører endvidere parkeringsplads, skurrum og mulighed for at låne det store fælleshus….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Tinggårdsvej 43 , 4681 Herfølge599.000 kr.5.546 kr/㎡Ejer Udgifter: 8.499 kr/mdrAndelsboligEnergimærke: BStørrelse: 108 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2006