Østre Hougvej 115, 5500 Middelfart

5500 ostre hougvej 115 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Meget velholdt villa med flot udsigt!

Åbent hus med tilmeldingskrav 14/1 – klik på billede –

Charmerende villa på Østre Hougvej 115 præsenteres med stolthed til salg. Bygget i 1954 og ombygget i 1985, denne unikke ejendom kombinerer charmen fra fortiden med moderne bekvemmeligheder. Med et imponerende boligareal på 127 m² og en yderligere 62 m² kælder tilbyder villaen rummelige og velindrettede opholdsområder.
Stueetagen indbyder til samvær med et lyst og åbent køkken, hvor lyset strømmer elegant ind i stuen. Fra stueetagen åbner panoramavinduer sig ud mod en betagende udsigt til vandet, der forstærker atmosfæren af rummelighed og lys. En indbydende atmosfære breder sig gennem hele huset og skaber en perfekt ramme for familieliv og underholdning.
1. salen byder på ekstra komfort med ekstra stue, som er perfekt til afslapning, eller som et ekstra opholdsrum, og hvor du kan nyde udsigten over Middelfart Golfbane, Marinaen samt Fænøsund. Derudover er der 3 charmerende værelser og et moderne badeværelse, som fuldender denne etage, der tilbyder privatliv og funktionalitet.
Kælderen er en ekstra bonus som tilbyder fleksible anvendelsesmuligheder, som hjemmekontor eller ekstra rekreativt område. Der er også mulighed for at etablere et ekstra badeværelse, da der er gjort klar med afløb og kloak – området anvendes p.t. som værksted. Denne velholdte villa er placeret på en 749 m² stor grund, der inkluderer en indkørsel fra Skarøvænget, der tilføjer praktisk adgang til ejendommen.
Beliggenheden er ideel, og villaen er omgivet af et stille og roligt kvarter med nem adgang til lokale faciliteter, skoler og parker bliver dette hjem et ideelt sted for enhver familie. Den fantastiske udsigt og den velholdte have gør denne villa til et drømmehjem for dem, der søger det perfekte sted at slå rødder….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Østre Hougvej 115 , 5500 Middelfart2.795.000 kr.18.885 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.659 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 127 ㎡Grund: 749 ㎡Antal værelser: 7Opført i: 1954Sidste tilstandrapport er fra: 2023-12-11 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x