Vilhelminevej 6 0-th, 5000 Odense C

5000 vilhelminevej 6 0 th 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Med stor fælleshave!

Åbent hus med tilmeldingskrav 24/1 – klik på billede –

EDC Åløkken Ejerlejlighedsafdelingen kan nu byde velkommen på Vilhelminevej 6, st. th.

Lejligheden imponerer med sin praktiske indretning og funktionalitet. Ved indgangen bydes man velkommen af en rummelig entré dedikeret til opbevaring af sko og overtøj. Køkkenet er i en god størrelse, der ikke kun imødekommer behovet for køkkenredskabsopbevaring, men også muliggør udfoldelse af kulinariske færdigheder.

Stuen er med tilstrækkelig plads til både spisebord og sofaarrangement, hvilket understreger lejlighedens alsidighed. Soveværelset tilbyder tilstrækkelig plads til seng, skabe og arbejdsområde. Badeværelset er veludstyret med en separat bruseniche og et vindue, der muliggør naturlig udluftning.

Lejligheden er velegnet til at dele med en roomie eller partner, og i kælderen er der eget opbevaringsrum og fælles vaskefaciliteter i form af både vaskemaskine og tørretumbler, som er inkluderet i fællesudgiften, ligesom vandforbruget i lejligheden også er inkluderet i fællesudgifterne.

Den exceptionelt store have tilbyder en parklignende atmosfære og udgør en bemærkelsesværdig egenskab ved denne ejendom. Parkeringsforholdene på vejen er praktiske og gratis, hvilket yderligere bidrager til lejlighedens appel.

Vi fremviser alle ugens dage….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Vilhelminevej 6 0-th, 5000 Odense C1.195.000 kr.22.981 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.302 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 52 ㎡Grund: 938 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1931Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-12 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x