Hammelvej 44, 8370 Hadsten

8370 hammelvej 44 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

FLOT VEDLIGEHOLDT OG VELDISPONERET FAMILIEVILLA

Velkommen til denne smukke villa i Lyngå – et hjem der byder på 149 velindrettede kvadratmeter og en unik kombination af moderne komfort og charmerende detaljer samt gulvvarme, der strækker sig gennem en stor del af stueetagen. Det store bryggers med vaskeplads og opbevaring, gør det dejligt nemt at komme af med beskidt og vådt tøj, hvilket gør at dette hjem som skabt til den moderne familie.
Huset har et flot gæstetoilet og et moderne badeværelse som sikrer, at morgenrutinerne forløber gnidning…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hammelvej 44 , 8370 Hadsten1.545.000 kr.8.569 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.491 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 149 ㎡Grund: 1185 ㎡Antal værelser: 10Opført i: 1895Sidste tilstandrapport er fra: 2023-05-15 check den her

Hammelvej 44, 8370 Hadsten

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Meget velholdt villa i hyggelige Lyngå!

Åbent hus med tilmeldingskrav 23/6 – klik på billede –

Dåbsattesten på denne skønne bolig siger 1895. Det er dog overhovedet ikke den fornemmelse, man får, når man træder indenfor i den skønne bolig. Her er rigtig god loftshøjde og masser af lysindfald! Sælger har lavet rigtig mange forbedringer ved boligen, så den i dag står kniv-skarpt. Der er blevet omfuget, efterisoleret og flyttet væge, og der er i dag tale om et tidssvarende hus, der vil kunne passe til rigtig mange. Her får du i det sammenhængende udhus et virkelig rummeligt bryggers med masser af opbevaringsplads et skønt badeværelse og et disponibelt rum, som sælger har indrettet som kontor samt en baggang. I stueplan finder man også køkken og to delvist sammenhængende stuer. Fra den ene stue er der udgang til en overdækket terrasse. I stueplan er også et pænt gæstetoilet samt forgang. Fortsætter man så op ad den flotte, gamle trappe kommer man op til et repos med adgang til 3 rummelige værelser. Der er i huset mange skønne detaljer, som bl.a. flotte gamle trægulve og “stuk”
I udhuset finder man ejendommens pillefyr samt et virkelig godt værksted.
Grunden er på hele 1.185 m2 og her finder man bl.a. et drivhus og en urtehave. Ellers er haven nem at passe, idet det meste af grunden er anlagt med græs.
Vi befinder os i den hyggelige landsby Lyngå, kun få km. fra Hadsten. Byen har rigtig mange forskellige aktiviteter, bl.a. holder borgerforeningen nogle arrangementer i løbet af året, så som julekomsammen, fastelavn i præstegården, Sankt Hans og fællesspisning. Om vinteren er der mulighed for at kælke bag kirken. “Legepladsens venner” er også en af byens foreninger, som holder den fælles legeplads vedlige. De afholder også en sommerfest hvert år, som der er en stor opbakning til både fra byens nuværende og tidligere borgere, men også fra byens opland….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Hammelvej 44 , 8370 Hadsten1.595.000 kr.9.257 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.795 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 149 ㎡Grund: 1185 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 1895