Søndervænget 7, 5210 Odense NV

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

EFTERTRAGTET RÆKKEHUS I VILLESTOFTE

På et roligt vænge i Villestofte kan I nu blive de nye ejere af dette eftertragtede rækkehus med ejerlejlighedsstatus. Boligen har 117 m2 fordelt på to etager, og I får et skønt hjem med blandt andet to store værelser, et toilet og et badeværelse samt en opholdsstue med åben forbindelse til et køkken. Fra adressen er der kort til områdets åbne marker, mens skovene langs Staviså kan nås på cykel indenfor ti minutter. Dertil ligger både idrætsfaciliteter, daginstitution og skole indenfor ti minutters gang, mens det på cykel tager godt fem minutter til nærmeste supermarked. 700 meter fra matriklen kører flere busruter fra Rugårdsvej, og trækker bylivet i Odense, tager turen blot et kvarter i bil.Boligen fremstår velholdt. Det er oprindeligt fra 1877, og hele bebyggelsen består af tre længer, der omkranser en hyggelig gårdsplads. Stilen er bibeholdt med vinduer og udvendige døre, der er sprossede. Ejendommen er desuden flot vedligeholdt, og overalt er der lagt flotte gulve.I stueplan er køkken, opholdsstue samt det ene værelse placeret, og man bydes velkommen i en rummelig entré med et tilstødende walk-in-closet. Køkkenet er velindrettet med flisegulv og lyse elementer placeret i L-form. Mørke bordplader og hvidevarer i børstet stål skaber en fin kontrast i et rum, der også har plads til et spisebord. Desuden er der vinduer fra gulv til loft mod gårdhaven i rummets ene ende.Stuen er et stort og lyst rum, der nemt kan arrangeres med både spisesektion og et afslappende sofamiljø. Samtidig kan man, via en dør mod udearealet, let rykke dagens måltider udenfor i sommerhalvåret.På førstesalen er der fra reposen adgang til husets brusebadeværelse, et toilet samt et gennemgangsrum. Herfra er der adgang til soveværelset, hvor man nyder godt af endnu et walk-in-closet.Kom forbi og se det hele! Kontakt os for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndervænget 7 , 5210 Odense NV1.695.000 kr.15.040 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.384 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: DStørrelse: 117 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1877Sidste tilstandrapport er fra: 2023-05-01 check den her

Søndervænget 7, 5210 Odense NV

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Moderne rækkehus i rustikke rammer

I takt med Odenses byudvikling er landbruget rykket væk fra Villestofte og lidt længere ud på landet. Derfor har den gamle gård på Søndervænget ikke længere samme funktion, som da man opførte den i 1877. De flotte, rustikke rammer er her stadig, men i dag er ejendommen konverteret til skønne rækkehuse – og ét af dem kan nu blive dit.

Man skal naturligvis ikke bedømme på udseendet alene, men udefra fremstår ejendommen aldeles imødekommende. Man har bevaret det gamle formsprog med sprossevinduer, gesimser og tegl, men inden døre er alt anderledes. Mange nye opdateringer skaber tilsammen en bolig i indflytningsklar stand, og med 117 m2 får du ganske god plads.

Entréen er holdt åben, så der er plads til vaskefaciliteter, og i bedste landlige stil finder du endda et lille viktualierum til tørvarer og syltesager. Herfra udfolder boligen sig for alvor, og mens du får et enkelt værelse i stueplan, tilkommer langt størstedelen af kvadratmeterne de lyse, åbne opholdsområder. Disse består af køkken og stue i frit forløb, og det er svært at overse den dejlige stemning, som morgensolen bringer med sig gennem køkkenets store, østvendte vinduesparti. Rummet er heller ikke bare funktionelt, men decideret indbydende, og stuen er tilsvarende hyggelig.

Ovenpå finder du yderligere to værelser, hvoraf det ene er et gennemgangsværelse, og det andet har et stort walk-in-closet tilknyttet. Desuden er reposen møblérbar, og du tilgår både et toilet og et regulært badeværelse herfra. Begge vådrum er opdateret med lyst inventar og fremstår rigtig pæne.

Boliger og bygninger er ikke atmosfærens eneste fundament. Mellem de gamle længer har man etableret en flot gårdhave, og mellem brostenene har man anlagt fine bede med løgplanter og andre farverige overraskelser. Det høje kastanjetræ kaster sval, grøn skygge om sommeren, så du har kort sagt rigeligt at glæde dig til.

Det gælder i udpræget grad også for det rolige nærmiljø, som Villestofte er kendt for. Få trin fra adressen møder du både skovbryn og åløb, mens børnevenlige tiltag som legepladser og rekreative arealer har en stor andel i byens popularitet. Indkøbsmuligheder og øvrige fornødenheder findes i Pårup – under én kilometer fra boligen.

Velkommen til….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndervænget 7 , 5210 Odense NV1.845.000 kr.16.371 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.377 kr/mdrRækkehusEnergimærke: DStørrelse: 117 ㎡Grund: 1399 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1877

Søndervænget 7, 5210 Odense NV

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Indflytningsklart rækkehus i naturrige omgivelser

Velkommen til Søndervænget 7 5210 hvor I finder dette flotte rækkehus beliggende i roligt vænge nær Paarup skole. Her finder I et rækkehus i to plan ideelt til førstegangskøberen eller den mindre familie hvor nemme adgangsforhold til dagligdagens fornødenheder vægtes højt. I får nem adgang til Paarup Skole via Langesøstien samt nem adgang til den lokale idrætsforening, TPI. Boligen præsenterer sig flot fra den stenbelagte og frodige gårdhave, indrettet i små områder af buske og træer, således at man ugeneret kan sidde ude og spise under solens stråler. Fra gårdhaven træder man ind i god entré med adgang til viktualierum. Stueplan består af åbent køkken/alrum med spiseplads, dejligt lyst stuemiljø med adgang til stort værelse. Her er det værd at bemærke dets fantastiske kig til gårdhaven gennem de store vinduespartier, hvor de forskellige årstider kan følges. 1. salen rummer en repos med adgang til badeværelse, gæstetoilet samt to gode værelser. Repos kan med fordel anvendes til kontorplads eller lignende, hvor der ligeledes er fantastisk kig til skov og grønne omgivelser. Med til ejendommen hører overdækket carport med tilhørende skur til cykler og opbevaring. Ring og hør nærmere for fremvisning på tlf. 6613 1323…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Søndervænget 7 , 5210 Odense NV1.950.000 kr.17.303 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.825 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 117 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1877