Nordstensvej 2, 1. 2., 3400 Hillerød

3400 nordstensvej 2 1 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Flot renoveret lejlighed i hjertet af Hillerød

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/7 – klik på billede –

Hvis du drømmer om en bolig, der står knivskarpt og lige til at flytte ind i, er denne lyse lejlighed på Nordstensvej centralt i Hillerød måske dit næste hjem. Lejligheden fremstår i flot opdateret stand, og man føler sig med det samme godt tilpas, når man træder indenfor. Her er en lys og behagelig atmosfære, og den intelligente planløsning sørger for maksimalt udbytte af samtlige kvadratmeter. Køkkenet er indrettet i et elegant og tidløst design med grebsfri elementer og kvalitetshvidevarer, og det er smagfuldt og harmonisk integreret i opholdsrummet, som har vinduer mod flere verdenshjørner. Herudover er der to gode værelser – begge med indbyggede skabe – samt et badeværelse med vaskefaciliteter. Endelig medfølger der privat kælderrum, så du får godt med ekstra opbevaringsplads.

Lejligheden ligger i en rødstensejendom fra 1984 i to etager, som har en hyggelig gård ind mod Frederiks Torv. Her finder du også den private p-plads, der gør hverdagen ekstra komfortabel, hvis du har bil – det er en sjældenhed at finde en lejlighed med egen parkering på så central en beliggenhed.

Med adresse her får du alle Hillerøds tilbud lige for fødderne. Der er bare 100 meter ned til gågaden, hvor du finder et væld af specialbutikker og hyggelige spisesteder. Du får også kort afstand til de smukke, grønne omgivelser i Slotsparken, og Hillerød Station ligger ligeledes tæt på.

Kort fortalt: en lys, lækker og indflytningsklar bolig i hjertet af Hillerød. Kontakt EDC for en fremvisning….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nordstensvej 2, 1. 2., 3400 Hillerød2.795.000 kr.30.714 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.588 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: BStørrelse: 91 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1984

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x