Jonshøjvej 1, 8831 Løgstrup

8831 jonshojvej 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Rummelig familievilla med central beliggenhed

Åbent hus med tilmeldingskrav 4/2 – klik på billede –

Ejendommen på Jonshøjvej 1 fungerede oprindeligt som det lokale lægehus, hvor underetagen var indrettet til konsultation og den forskudte overetage som lægeboligen. Sidenhen har den været beboet af to familier, og fremstår i dag også med mulighed for flere boligafdelinger.
Gennem tiden er ejendommen løbende vedligeholdt og forbedret, her kan bl.a. nævnes udskiftet til træ/alu vinduer, samt udskiftning af taget.

Boligen fremtræder stor og indbydende, og med en spændende arkitektur ude som inde. Ude med de forskudte bygningskroppe, og inde med de i alt fire forskudte niveauer. Selve boligen rummer i alt 272m2, som åbner op for flere anvendelsesmuligheder, hvad enten det er til den pladskrævende familie eller som flere generationsejendom.

I stueplan finder du stor entré, køkken med stor spiseplads, rummelig opholdsstue, gæstetoilet, soveværelse samt to værelser. Fra stueplan er der videre adgang til henholdsvis en god og anvendelig kælder og til boligens 1. sal. Her finder du en stor og rummelig vinkelstue, køkken og gæstetoilet. Slutteligt finder vi boligens øverste niveau, som i dag er indrettet med soveværelse, tre gode værelser samt badeværelse.

I kælderen er der stort vaskerum, badeværelse og 3 gode disponible rum.

Endelig er der stor garage med god plads til 2 biler m.v.

Grunden er på hele 1.586 m² som er anlagt med indkørsel, flere gode terrasser, dejlig stor parklignende græsplæne med en del store flotte træer.

Med beliggenheden på Jonshøjvej 1 kommer du til at bo i kort afstand til skole, daginstitution, Fægteborg Plantage og alle dagligdagens øvrige nødvendigheder.

Her finder du således perfekte rammer til familien, der ønsker en stor bolig i gåafstand til byens mange tilbud og naturen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Jonshøjvej 1 , 8831 Løgstrup1.995.000 kr.6.293 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.700 kr/mdrVillaEnergimærke: CStørrelse: 272 ㎡Grund: 1586 ㎡Antal værelser: 9Opført i: 1970Sidste tilstandrapport er fra: 2024-01-19 check den her

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x