Marens Minde Vej 7, 4600 Køge

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Opført i 2021 – byt til nyt.

Åbent hus med tilmeldingskrav 16/2 – klik på billede –

Er I på jagt efter et hjem med god plads, en børnevenlig beliggenhed, et minimum af vedligehold og lave forbrugsomkostninger? Så bør I straks slå vejen forbi denne næsten nye villa fra 2021, der er placeret på en lukket vej i Strøby Egede.

Boligen rummer 150 m2 fordelt i en veldisponeret etplansvilla, der fremstår i yderst flot stand. Med i pakken får I også en uforstyrret grund omkranset af et skønt udemiljø med flot overdækket terrasse og en dejlig have.

Lad jer drage af boligens kønne ydre, der byder på en flot facadesten som komplimenteres af et kontrastfyldt sort tag. Rundturen begynder i entréen, der naturligt leder jer mod boligens primære opholdsmiljø, som består af et rummeligt åbent køkkenalrum i åben forbindelse med stor stue. Her er loftet ført til kip, som i samspil med de mange brede vinduespartier forsyner jer med et smukt og naturligt lysindfald. Køkkenets indretning forærer ligeledes børnefamilien et naturligt samlingspunkt, hvor alle kan mødes om madlavningen såvel som lektier og leg.

I færdes gennem boligen på pæne gulve med gulvvarme i hele hjemmet, ligesom I beriges af det pragtfulde interiør i køkken, bryggers og badeværelse, der er opført
med nøje udvalgte materialer fra HTH. Videre finder I fire fine værelser, hvoraf det ene er særligt velegnet som forædreafsnit med eget badeværelse.

Afslutningsvis rummer boligen desuden hele to badeværelser med brus. Udenfor kan I slænge jer på den store terrasse, hvor I kan sidde under åben himmel eller søge læ under overdækningen. Glæd jer endvidere over synet af den smukke solnedgang samt den tilstødende plæne, som børnene kan boltre sig på.

I bosætter jer i et fredeligt og populært kvarter, hvor I får indkøb, pasningstilbud og Strøbyskolen inden for gåafstand.

Ejendommen opvarmes via jordvarme, som suopleres af solceller og batteripakke….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Marens Minde Vej 7 , 4600 Køge4.775.000 kr.30.031 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.778 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 150 ㎡Grund: 901 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2021