Slettensbjerg 16, 4450 Jyderup

4450 slettensbjerg 16 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

2-FAMILIESEJENDOM – HESTEHOLD – JAGT – ERHVERV

Er du til hestehold, jagt, erhverv eller 2 familiers ejendom, så kik her!

Udsøgt liebhaveri til dig, der søger en ugenert beliggende naturgrund med unikke jagtmuligheder. Rigt dyreliv i form af såvel fugle, harer, rå- og kronvildt, der færdes rundt på grunden. Her har du og din familie mulighed for at bo i ét med naturen. I kan overnatte på en stor og skøn shelterplads ved søen, med 2 store shelters og bio wc. Her kan du nyde stilheden, samt en unik udsigt over grundens smukke beplantning.

Rundt på de 20 ha. er her etableret stisystemer, hvor du på vejen rundt støder på råvildt, smukke søer, bakker med noget af områdets smukkeste udsigt, over naturen og helt til Kalundborg.

Er du rytter er dette en unik chance for at have dine heste stående op til ejendommen, på store folde, nyde egen skov, ride i spændende natur og tæt på skov. Dine heste vil altid have læ, rolige og ugenerte omgivelser.

Ejendommen er beliggende med tilkørsel af egen vej, hvor du bliver modtaget af de flotte smedejernsporte og kører videre ind på den store smukke gårdsplads, der er med gode parkeringsforhold også til dig, der ligeledes ønsker at benytte ejendommen til dit erhverv.

Stor stållade på 452 kvm med stor elport, betongulv, fyrrum, indrettet værksted, kølerum, disp. rum med vask og trappe til stor skøn jagtstue, lækkert rum som kan benyttes til kontor mv. 1 salen er indrettet med stor jagtstue/gildesal, hvor der er adgang til stor altan med unik udsigt over ejendommens jordareal og det smukke område. I samme rum er der tekøkken med vask og komfur. Du finder ligeledes 2 rum (ikke registreret til beboelse).

Stort og smukt stuehus i vinkel med dobbeltgarage med 2 elporte, herfra kan du gå direkte ind i boligdelen.
Flere skønne terrasser i forbindelse med stuehuset, hvor du kan nyde den smukke sø, der er beliggende op til boligen.

Boligen rummer en god planløsning med minimal spildplads: Stor entré/bryggers i ét med trappe til 1. salen, stort landkøkken med viktualierum og spiseplads i åben forbindelse med stuen, med vinduer fra gulv til loft, der giver følelsen af at naturen kommer helt ind i huset. Her har du ligeledes adgang til kæmpestor vestvendt terrasse. 2 store badeværelser samt 2 gode soveværelser begge med udgang til terrassen.
1 salen indeholder: Stort repos ideel til hyggestue eller hjemmearbejdspladsen. Derudover bydes her på 3 store soveværelser og toilet med vask. Stort uudnyttet loftrum over garagen hvor du har mulighed for at få endnu flere skønne boligkvm. hvis dette ønskes.

Kom og oplev denne unikke landejendom, der for det rette indtryk, kun kan opleves live….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Slettensbjerg 16 , 4450 Jyderup8.495.000 kr.46.307 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.208 kr/mdrLandejendomEnergimærke: DStørrelse: 163 ㎡Grund: 210805 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1940

Slettensbjerg 16, 4450 Jyderup

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Fuldblods 21 ha jagtejendom – det er helt vildt

Med jagtstøvlerne solidt plantet i den smukkeste natur, glæder vi os ”helt vildt” til at fremvise denne fantastiske jagtejendom til dig som leder efter et luksuriøst gemmested med en særdeles god jagt i en ejendom der ligger i et malerisk og let kuperet område med Bjergsted skov som genbo.Ejendommen består af et flot renoveret stuehus med dobbelt garage, stort maskinhus på 452 kvm og den omkring liggende jord ca. 21 ha er anlagt med flere sø- og skovområder.
Stuehuset byder på følgende indretnin…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Slettensbjerg 16 , 4450 Jyderup9.645.000 kr.52.576 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.286 kr/mdrLandejendomEnergimærke: DStørrelse: 163 ㎡Grund: 210805 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1940Sidste tilstandrapport er fra: 2024-02-10 check den her