Spanagervej 16, 4632 Bjæverskov

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Utrolig flot og naturskønt beliggende heste-ejendom i kuperet terræn med ca. 9,1 HA jord., som er velegnet til heste eller andet. Ejendommen opvarmes med naturgas og varmepumpe. Bolig 1 er 153 kvm i 2 plan som indeholder : Bryggers med indgang, skabe og installation til vaskemaskine, lyst aflangt køkken med god lys spiseplads, spisestue, entre, badeværelse med brusekabine, wc, skabsarrangement med håndvask og gulvvarme, soveværelse. opholdsstue med glaskarnap, trappe til 1.salen og udgang til haven. 1.salen indeholder : Lille repos og 2 værelser. Bolig 2 er 132 kvm i 1 plan som indeholder : Stor entre, træningsrum/disponibelt rum, soveværelse, opholdsstue, garderoberum, hvidt køkken samt badeværelse med bruser, wc og håndvask. 200 kvm tidligere stald, som pt. fungerer som gårdbutik og lagerlokale. Der er desuden 7 bokse til kvæg, får eller heste. 168 kvm maskinhus / garageanlæg som har stor lofthøjde til store køretøjer, og evt. en båd, campingvogn eller andet. 75 kvm garage + 40 kvm læskur til dyr i folden, som har indlagt el, termo-drikkekopper samt høloft. Ca. 9,1 HA jord består af 3 marker, som ligger omkring ejendommen og er udlagt med græs til slet (wrapballer) og folde til heste. Arealerne er både nabo til skov samt Køge Å med natursti, og Skovbo Golfbane ligger på den modsatte side af åen. Dette helt unikke landsted er en sjælden udbudt perle beliggende på lukket vej i utrolig naturskønt område mellem Køge og Ringsted og nær Spanager Hovedgaard….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Spanagervej 16 , 4632 Bjæverskov4.750.000 kr.28.367 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.354 kr/mdrLandejendomEnergimærke: DStørrelse: 153 ㎡Grund: 90879 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1950

Spanagervej 16, 4632 Bjæverskov

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velbeliggende landsted med 9 hektar – tæt ved Køge

I det smukke landskab omkring Spanager Hovedgård ligger dette helt unikke landsted, hvor ejeren har forstået at udnytte en landejendoms mangfoldige muligheder.

Boligen er løbende forbedret og renoveret, så der i dag fremstår en meget anvendelig bolig, der er nem at gå til. Flotte stuer, dejligt spisekøkken, hyggelige værelser på 1. sal, samt stort bryggers/baggang hvor naturgasfyret er placeret. Let kuperet have med vestvendt udsigt. Lukket gårdhave der gør det nemt at holde styr på børn og hunde.

Den oprindelige stald er indrettet som gårdbutik / undervisningslokale til håndarbejde m.v. med eget lagerlokale. Dertil 7 bokse til kvæg, heste eller får. Fra denne afdeling er der direkte adgang til kontor/ekstra bolig (Godkendt), som er et kapitel for sig: Her er 132 kvm. lyse lokaler med udsigt fra næsten alle rum til den smukke natur. Køkken, badeværelse, stue, værelser tillige med gode parkeringsfaciliteter.

De 3 marker ligger omkring ejendommen og er udlagt med græs til slet ( wrapballer ) og som folde. Arealerne er både nabo til skov samt Køge Å, hvor Skovbo golfbane ligger på den modsatte side af åen.

Til sidst kan nævnes stort maskinhus/garageanlæg, som har loftshøjde til store køretøjer og evt. en båd. I folden er der også en løsdriftsstald med indlagt el, termo-drikkekopper samt høloft.

Her kan den aktive familie samle alle deres aktiviteter, med henblik på bolig, flere generationer, erhverv og hobbyaktiviteter. Sjældent at se en ejendom så godt udnyttet og med en så god beliggenhed.

Spanager er beliggende mellem Køge og Ringsted med nem adgang til hele Sjælland….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Spanagervej 16 , 4632 Bjæverskov4.995.000 kr.29.830 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.614 kr/mdrLandejendom/LandejendomEnergimærke: DStørrelse: 285 ㎡Grund: 90879 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1875