Nørregade 28D, 2., 6600 Vejen

6600 norregade 28d 2 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Herskabelig lejlighed i Vejen centrum

Vejenhus – en af Vejens smukkeste og mest markante byejendomme, udbydes denne fantastiske og klassiske liebhaverlejlighed på hele 184 kvm. Lejligheden ligger på 2 sal, hvorfra der er udsigt over rådhuspladsen samt det smukke haveanlæg foran Vejen kunstmuseum. Ejendommen er løbende blevet vedligeholdt og nænsomt restaureret med stort respekt for dens flotte ydre arkitektur. Senest er der kommet nyt tag på hele ejendommen, hvilket har fremhævet det kvalitetsmæssige indtryk.

Den lukkede baggård giver gode og beskyttede parkeringsmuligheder og der er endvidere en tilhørende garage til lejligheden.

Ejendommen fremstår præsentabel overalt – med en flot hovedindgang, der fører dig direkte ind i den lyse trappeopgang med en smuk svungen trappe op til det store repos, hvorfra der er adgang til denne sjældne perle. Lejligheden er indrettet med et stor præsentabel hall med afhøvlede gulve. 3 store lækre lyse opholdsstuer en suite, udgør hjertet i denne dejlige bolig og du har en skøn udsigt fra den sydvendte altan. Endvidere er der et stort soveværelse med adgang eget nyere badeværelse med bruseniche. Pænt lyst køkken med spiseplads og viktualie/depotrum, 2 værelser og badeværelse med brusekabine.

Søger du noget helt unikt, på en af byens mest centrale adresser, bør du nok kigge på denne perle….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Nørregade 28D, 2., 6600 Vejen2.195.000 kr.11.030 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.832 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: FStørrelse: 199 ㎡Grund: 458 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1900

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x