Snekkevej 25, 4040 Jyllinge

4040 snekkevej 25 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Fantastisk ejendom med udsigt til Roskilde Fjord og åbne marker

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/7 – klik på billede –

Vi byder jer velkommen ind i denne skønne villa i et af Jyllinges absolut mest populære kvarterer. Udsigten kan vi ikke sætte en finger på – om sommeren står kornet og svajer i vinden og om vinteren daler den lette sne og ligger sig hvidt over det brede landskab. Men lad os vende tilbage til den varme sæson og få lidt sved på panden med en passende løbetur langs Snekkevej og Strandpromenaden, som nemt sluttes af med en dukkert i den forfriskende fjord.
Det er svært at finde en bredere udsigt end her, da denne ejendom er omkranset af åbne marker og udsigt til Roskilde Fjord.
Når man træder ind i entréen, mærker man straks roen og det skønne lysindfald ved dette skønne hus. Videre herfra kommer man ind i fordelingsgangen, hvor man har husets 3 gode værelser, hvoraf man fra 2 af dem kan nyde udsigten. Derudover har vi det flotte og stilrene badeværelse.
Træder man blot et par skridt videre fra gangen kommer man ind i det store og åbne køkken-alrum. Her ligger det flotte køkken, hvor der er godt med plads til at hele familien kan samles om madlavningen. Ønsker man at have gæster over og stadig være en del af selskabet? Bare rolig, her har man stadig mulighed for dette med det åbne spiseområde, og her har man også den fantastiske udsigt. Videre herfra har man husets bedste kvalitet, stuen. Med panorama udsigt fra de store vinduespartier har man uden lige én af de bedste udsigter til både marker og Roskilde Fjord.
Vil man gerne udenfor og nyde udsigten med en kop kaffe? Det er der rig mulighed for, på den skønne og hyggelige sydvestvendte terrasse, hvor man kan nyde solen det meste af dagen.
Yderligere er der ved siden af køkkenet et stort bryggers med egen udgang.
Husets udeliv er helt fantastisk. Haven der ligger ugenert gemt væk fra vejen, så den i stedet går i et med huset. Den er nydelig, nem og her er plads til leg og boldspil. I den afskærmet baghave er der mulighed for at grille og nyde privatlivet om det er at sole sig på solsenge, være sammen med familien eller bare nyde naturen. Derudover er der en lang indkørsel med carport for enden.

Alt i alt, en fantastisk ejendom der skal opleves med egne øjne!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Snekkevej 25, 4040 Jyllinge4.495.000 kr.39.920 kr/㎡Ejer Udgifter: 5.376 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 110 ㎡Grund: 989 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1969

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x