Fasanvænget 1, 4040 Jyllinge

4040 fasanvaenget 1 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Få 142 yderst brugbare kvadratmeter til en skarp pris

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/7 – klik på billede –

Vi har fået æren af at udbyde dette velholdte og opdateret træhus. Selve boligarealet er på 91 m2, men hertil er der 15 m2 udestue, 36 m2 garage der er renoveret, samt overdækning mellem hus og garage til f.eks. udekøkken. Herudover charmerende baggård med pool og masser af leverum.
Huset ligger kun ca. 10 min. gang fra Roskilde Fjord, samtidig med at der lokalt i Nordmarken findes dagligvarebutikker og gode busforbindelser til Roskilde, Ølstykke og Stenløse. Ydermere ligger vi tæt på naturen langs Værebro Å, hvor der forenden af vejen også er jollehavn.
Boligen indeholder entré med adgang til 2 værelser, badeværelse med brus og den flotte stue, der ligger i åben forbindelse med køkkenet. Fra stuen bliver man straks draget af lyset fra udestuen, hvor I nok kommer til at tilbringe meget af jeres tid. Fra køkkenet er der udgang til en overdækket passage, hvor sælger i dag har udekøkken. Herfra er der videre adgang til den tidligere garage, som i dag er lavet om til to virkelig gode disponible rum og et flot badeværelse med kar. Alt i bygningerne fremstår i god stand og er indflytningsklare.
Udelivet er helt perfekt. Omkring huset er der flere områder, så du altid kan finde sol. Skal det være i poolen i baggården, eller skal det være i skygge under den overdækkede terrasse? Mulighederne er mange og her er helt fantastisk.
Huset egner sig helt perfekt til den lille familie eller ung-seniorerne, hvor børnene er flyttet
hjemmefra. Et hus der er værd at besøge!
Jyllinge byder på meget. Sommeren bliver lidt dejligere, når alle de skønne aktiviteter og lange løbe- og gåture kan nydes ved Roskilde Fjord. Bådlivet omkring havnene er helt unikt og børnene kan du trygt lade opvokse i det børnepopulære Jyllinge. Med kun 30 km. til København og 15 km. til Roskilde er Jyllinge særdeles attraktivt beliggende ved Roskilde Fjord. I starten af 1900-tallet søgte mange kunstmalere til Jyllinge, tiltrukket af det særlige lys og de mange smukke motiver langs med fjorden, og byen var på det tidspunkt kendt som et “Lille Skagen”. I dag er der lidt mere end 10.000 indbyggere i Jyllinge, vi har 2 store skoler, mange daginstitutioner, 2 lystbådehavne og en gammel jollefiskerihavn. Idrætsfaciliteter med bl.a. idrætshal, stor oplyst kunststof-fodboldbane samt svømmehal. I Jyllinge Centret findes der alle de indkøbsmuligheder, som du har behov for i dagligdagen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fasanvænget 1, 4040 Jyllinge2.695.000 kr.27.570 kr/㎡Ejer Udgifter: 2.992 kr/mdrVillaEnergimærke: DStørrelse: 91 ㎡Grund: 723 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1968

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x