Birkeengen 42, 4040 Jyllinge

4040 birkeengen 42 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Renoveret familievenlig bolig med meget lave forbrugsudgifter!

Åbent hus med tilmeldingskrav 20/7 – klik på billede –

Med de meget høje energipriser, kan det være svært at få boligdrømmen indfriet. Med boligen her bliver det næsten ikke bedre. Du får nemlig en nyere luft til vand varmepumpe fra Bosch, som er yderst effektiv og billig i drift. Herudover sørger varmepumpen for at regulere temperaturen i de forskellige rum via gulvvarmen, så man altid har den ønskede temperatur. Så bliver det ikke meget bedre!

Den effektive energikilde har bidraget til, at huset er blevet energimærket B. Her spiller gennemrenoveringen over de seneste år også en stor rolle idet huset er blevet grundigt isoleret.

Renoveringen har givet huset et pænt og moderne look, med gode velindrettet kvadratmeter. Boligen kan derfor sagtens rumme en familie, med sine 3 rummelige værelser eller seniorerne der gerne vil have plads til børnebørn eller hobbyaktiviteter.
Boligen byder først på et helt nyrenoveret bryggers. Bryggerset er indrettet med en skabsløsning fra Vordingborg Køkkenet af høj kvalitet. Det betyder at I får rigtig god bordplads samt stor vask og en masse skabsplads. Herudover er det indrettet så både tørretumbler og vaskemaskine er oppe i højden. Sidst men ikke mindst, findes et stort indbygningsskab med skydeskabslåger.

Videre herfra kommer man til en lille gang som leder ud til et lyst badeværelse i neutrale farver. Herefter er der adgang til husets stue, som fremstår lys og lækker og er i åben forbindelse til et moderne køkken fra Vordingborg Køkkenet. Der er altså rig mulighed for at stå og kokkerere og samtidig være en del af selskabet i stuen.

Fra stuen kan alle husets 3 værelser tilgås. De har sammen med stuen alle det samme flotte og lyse gulv i træstruktur. Disse benyttes i dag som forældresoveværelse, kontor og børneværelse. Alle værelser er indrettet med store vinduer med godt naturligt lys.

Fra stuen er der udgang til husets skønne vestvendte flisebelagte terrasse, hvor der mulighed for at nyde eftermiddags- og aftensolen. Huset har ligeledes fliseterrasse på østsiden, så man skal heller ikke gå glip af morgensolen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Birkeengen 42, 4040 Jyllinge2.995.000 kr.29.653 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.273 kr/mdrVillaEnergimærke: BStørrelse: 101 ㎡Grund: 1248 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1971

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x