Skovkanten 24, 9520 Skørping

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Funkisvilla i naturskønt område

På Skovkanten 24 ligger denne store funkisvilla fra år 2023 med en dobbelt garage, hvor der er plads til to biler. Fra entréen finder du husets bryggers, med udgang til garagen, det ene ud at to moderne badeværelser, og det første af husets 3 værelser. Går der et par trin ned til værelsesafdelingen finder du et soveværelse med indbygget skabsværelse og adgang til det andet skønne badeværelse, samt to gode værelser.Går du yderligere et par trin ned, kommer du til det store, imponerende alrum. Her…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovkanten 24 , 9520 Skørping4.345.000 kr.22.078 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.250 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 174 ㎡Grund: 1022 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 2023

Skovkanten 24, 9520 Skørping

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Spændende funkisvilla med fine detaljer

Åbent hus med tilmeldingskrav 27/9 – klik på billede –

I Skørping finder du alt, som en børnefamilie måtte have brug for. Her er et livligt byliv med flere små butikker, restauranter og caféer. I og omkring byen er der rig mulighed for fritidsaktiviteter både for børn og voksne. Her er et idrætscenter, en børne MTB-bane, og hvis du er til golf, så finder du også Rold Skov Goldklub i nærheden. Byen er omgivet af smuk natur og en masse små hyggelige stier, som fører jer gennem det kuperede landskab.

På Skovkanten ligger denne store funkisvilla med en dobbelt garage, hvor der er plads til to biler. Fra garagen har du adgang videre ind til huset gennem bryggerset, hvor du kan sætte de beskidte sko og smide skoletaskerne. I bryggerset finder I også vaskefaciliteter, opbevaringsplads til bl.a. rengøringsartikler og overtøj samt husets teknik.

Fra entréen går der et par trin ned til værelsesafdelingen med et soveværelse, tre værelser og husets to badeværelser. I soveværelset er der lavet en skabsvæg med skydelåger, hvor der er plads til både hans og hendes tøj. Fælles for begge badeværelser er, at her er lavede væghængte toiletter med skjult cisterne, rainshowers og en rummelig indretning.

Går du yderligere et par trin ned, kommer du til det store, imponerende leverum. Fra både køkken, spiseplads og stue har du udsigt ud til haven og husets terrasse. Her er også rigelig plads til gæster, fester og andre sammenkomster. Fra alrummet har du en skydedør videre ud til husets terrasse, hvor du kan nyde den smukke natur, som der er lige uden for døren.

Huset er udstyret med et NIKO smarthome-system, som gør hverdagen lidt mere luksus. Her kan du overvåge og betjene varme, ventilation, gardiner, musik og andre elektriske funktioner fra en app til din telefon eller kontrolpanelerne, som er installeret i huset.

Vi glæder os til at byde jer velkommen indenfor i denne fantastiske og flotte villa i dejlige Skørping….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovkanten 24 , 9520 Skørping4.745.000 kr.24.111 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.617 kr/mdrVillaEnergimærke: A2015Størrelse: 174 ㎡Grund: 1022 ㎡Antal værelser: 5Opført i: 2023