Ramshule 65, 9640 Farsø

Lovns, ramshule 65 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

HYGGELIGT & AUTENTISK BJÆLKEHUS

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/7 – klik på billede –

Sommerhuset her på Ramshule kan nu blive dit! Den nuværende ejer er faldet pladask for naturen og området, og de skal nu videre til noget mere permanent, men stadig i området Louns. Området byder på utallige naturskønne oplevelser som bare venter på dig.

Sommerhuset er på sine 76 kvadratmeter, godt udnyttet og emmer af sommerhushygge. Sommerhusets lyse opholdsrum, indeholder køkken, spiseplads og stue – hvor der er masser af lysindfald og mulighed for at nyde alle årstiderne igennem de syd- og vestvendte vinduer, samt ovenlysvinduet. Her kan i forenes omkring brændeovnen i de koldere måneder og om sommeren, kan stuen forlænges ud under den overdækkede terrasse. Herudover er der 2 soveværelser, badeværelse og entré med plads til vaskemaskine.
Er drømmen et nyere, men stadig charmerende sommerhus – så er Ramshule 65 noget for dig.

Grunden på 988 kvadratmeter er nem, hvor den er udlagt med græs og skønne terrasseområder rundt omkring hele huset. Så der er altid mulighed for at finde en vindstille krog til at nyde sommervejret.

Fra Louns er du kun en rask tur på cykel fra Hvalpsund, hvor du både kan handle dagligdagens fornødenheder i den lokale brugsforening, købe en is på havnen, eller nyde aftensmaden på en af Hvalpsunds’ mange beværtninger, ved lystbådehavnen eller færgelejet….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Ramshule 65, 9640 Farsø950.000 kr.12.500 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.175 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 76 ㎡Grund: 988 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 2020

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x