Skovvej 30, 9640 Farsø

Hvalpsund, skovvej 30 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Toppen af Hvalpsund

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/7 – klik på billede –

Denne perle er at finde i Hvalpsund, perlen ligger op på toppen af Skovvej. Beliggenheden for dette sommerhus er unik, da den oser af sommerhusstemning. Hvalpsund er en sommerhusby, hvor der om sommeren er masser af liv i byen. Med flere små stier som går lige ned til vandet, er du blot et stenkast fra den lokale brugs, spisesteder, iskiosk. Bademulighederne i Hvalpsund er i top, hver sommer bliver der puset en stor hoppeborg op og lagt ud i vandet. Sommerhuset er et rigtigt familiesommerhus, som ligger i et stille kvarter hvor der er muligheder for lange gåture i naturen.

Sommerhuset er på 63 boligkvadratmeter og indrettet med to værelser, et badeværelse og ellers et stort skønt køkkenalrum. Sommerhuset har haft en garage som er blevet ombygget til aktivitetsrum hvor der plads til bordfodbold, bordtennis, dart eller kortspil med familien. I bunden af aktivitetsrummet er der bygget to disponible rum med plads til fire sovepladser.
Haven vender ned mod vandet. Haven og terrassen passer perfekt til familiehygge med grill og kongespil i haven. Hele sommerhus grunden er på 900 kvartermester.

Vi glæder os meget til at fremvise dette skønne sted til jer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Skovvej 30, 9640 Farsø1.650.000 kr.22.603 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.410 kr/mdrFritidsboligEnergimærke: ukendtStørrelse: 63 ㎡Grund: 900 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1991

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x