C.F. Richs Vej 122 0-tv, 2000 Frederiksberg

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Delevenlig lejlighed i Ringparken med vestvendt altan nær CBS og Metro

Åbent hus med tilmeldingskrav 17/3 – klik på billede –

Område: En skøn lejlighed beliggende tæt ved parkområde, hyggelige gåture/løbeture langs grønne stier og flotte gamle villakvarterer. Nær metro, S-tog, gode busforbindelser, svømmehal, fitness, CBS samt indkøb og specialforretninger på Godthåbsvej og Finsensvej.

Ejendom: E/F Ringparken er en yderst veldreven ejerforening, og byder blandt andet på følgende fællesfaciliteter: fællesvaskeri, cykelkælder, parkering og bordtennisrum. Desuden er der et rigtigt hyggeligt havemiljø med legeplads til ejendommens beboere.
Endeligt er der også brugsret til eget kælderrum.

Indretning: Selve lejligheden fremstår lys og i god stand med fine parketgulve. Man kommer ind i den gode fordelingsentré, hvor der er et stort indbygget garderobeskab med masser af plads til sko og overtøj. Flot og velholdt køkken med god bordplads, hvor man også har fået plads til en opvaskemaskine. Tillige forefindes der en stor lys stue med god plads til både sofaarrangement og spisebord. Fra stuen er der udgang til den store dejlige vestvendte altan, hvor der er god plads til at nyde aftensmaden de lange sommeraftener. Derudover er soveværelset stort med fin plads til seng, skab og evt. skrivebord. Sidst men bestemt ikke mindst så har man et stort badeværelse med separat bruseniche, vaskemaskine, væghængtoilet og vindue til det fri.

Lejligheden er perfekt til singlen eller det unge par – alternativt kan den også bruges som delelejlighed til fx forældrekøb…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

C.F. Richs Vej 122 0-tv, 2000 Frederiksberg2.695.000 kr.40.224 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.211 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: CStørrelse: 67 ㎡Grund: 0 ㎡Antal værelser: 2Opført i: 1937