Fragtrupvej 107, 9640 Farsø

Fredbjerg, fragtrupvej 107 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

LANDSTED med mange muligheder

Åbent hus med tilmeldingskrav 21/7 – klik på billede –

For dig som drømmer om at samle familien på landet, og i naturskønne omgivelser tæt på skov og fjord, så skal du tage et grundigt kig på denne skønne ejendom på Fragtrupvej nær Farsø. Her er du i kort afstand til Farsø by, Uhrehøje Plantage som nabo, og kun få kilometer fra Limfjorden.
Grunden er på 4 hektar, som i dag er bortforpagter, men som man som ny ejer hurtigt selv kan råde over. På grunden er der mange gode velholdte udbygninger, hvor kun fantasien sætter grænser, for hvordan de kan anvendes.

Stuehuset stammer helt tilbage fra 1902, men er senest gennemrenoveret i 1987, her er der 212 kvadratmeter bolig som fordeler sig på to etager, og har mange gode værelser, og to gode badeværelser. Stuehuset fremstår i god stand, og med en god respekt for den originale bygningsstil, så det hele passer sammen inde og ude.

Som kommende ejer af stedet, vil du opleve Uhrehøje Plantage som et stort aktiv for området. Her har du selv mulighed for at nyde en travetur, en cykeltur, eller en tur på hesteryg, igennem det kilometer lange skovområde.

Fra Fredbjerg går bussen igennem flere gange i timen, og du kan derfor nemt komme til de omkring liggende uddannelsesbyer….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fragtrupvej 107, 9640 Farsø1.795.000 kr.8.821 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.271 kr/mdrLandejendomEnergimærke: EStørrelse: 212 ㎡Grund: 40000 ㎡Antal værelser: 8Opført i: 1902

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x