Fasanhusene 57, 2620 Albertslund

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Skønt og børnevenligt område

Åbent hus med tilmeldingskrav 17/3 – klik på billede –

Velbeliggende rækkehus i Godthåbsparken med fri udsigt imod grønne arealer. Her får i mange m2 og boltre jer på. Husene er i 2 fulde plan plus fuld meget anvendelig og brugbar kælder.

Hele række har aftalt at lægge nyt tag på husene her i foråret 2024, sælger betaler for husets andel.

Huset har en meget populær løsning , nemlig vendte trapper, som betyder man tilgår kælderen fra entreen, og så tilgås 1. sal fra stuen.

Indeholder, Entre, gæstetoilet, trappe til kælder. Stor lys opholdsstue med store vinduespartier mod syd. Nydeligt funktionelt køkken med masser af bordplads. Fra stuen er der udgang til flisebelagt sydvendt have, med helt nyt rækværk rundt om haven. 1 sal indeholder 3 gode værelser, det ene gjort større grundet den vendte trappe, og flisebadeværelse med brus. Fra det ene værelse er der udgang til altan.

God højloftet kælder som kan bruges til alverdens formål, og mere eller mindre indrettes efter behov. Vaskerum med fjernvarmeenhed.

Området: Godthåbsparken er et helt unikt område og rummer så mange gode fællesfaciliteter, at det er vanskeligt at nævne dem alle. Her er bl.a. et stort livredderovervåget svømmebad, tennisbaner, masser af gode legepladser, boldbaner, udendørs motionsredskaber og meget andet. Med andre ord et Eldorado for børn og deres forældre. Rekvirer vores store specialbrochure om Godthåbsparken og læs mere om kommunen på www.boialbertslund.dk samt på www.gpnyt.dk.

Når du køber en bolig gennem EDC, har du mulighed for at få en gratis flytteforsikring. Ønsker du denne, skal du sende en mail med “Ja tak” til flytteforsikring@gjensidige.dk…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fasanhusene 57 , 2620 Albertslund2.848.000 kr.22.043 kr/㎡Ejer Udgifter: 3.801 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 106 ㎡Grund: 124 ㎡Antal værelser: 4Opført i: 1968

Fasanhusene 57, 2620 Albertslund

AdobeStock 384567453 minified
 

Beskrivelse

Velindrettet rækkehus til børnefamilien

Dette rækkehus er ideelt til børnefamilien, for førstesalen byder foruden et badeværelse med bruseniche på et stort soveværelse samt to gode værelser, hvoraf det ene har adgang til en sydvendt altan. Familien har også en lys og luftig ramme om det sociale liv, for ud over en entré med tilstødende gæstetoilet består stueplanet af et stort, åbent opholdsområde, hvor køkkenet glider i ét med stuen.Vinduespartier fra gulv til loft bader stuen i naturligt lys, og i de lune måneder fungerer den sydvendte, solrige terrasse og den lukkede have som en forlængelse af opholdsområdet under åben himmel. Endelig byder huset på brugbar bonusplads i kælderen, hvor der foruden disponible rum også er et praktisk vaskerum.Den lille, lukkede vej byder på legeplads og grønne friarealer, og børnene kan trygt komme rundt til vennerne via gode stisystemer. Herstedøster Skole, daginstitutionen og nærmeste supermarked findes omtrent 600 meter fra adressen….

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Fasanhusene 57, 2620 Albertslund2.895.000 kr.22.407 kr/㎡Ejer Udgifter: 4.007 kr/mdrRækkehusEnergimærke: CStørrelse: 106 ㎡Grund: 124 ㎡Antal værelser: 6Opført i: 1968