Langelinie 17, st. 3., 7500 Holstebro

7500 langelinie 17 st 3 1
 
0 0 votes
Global vurdering
0 Anmeldelser
Inline Feedbacks
Vis alle anmeldelser

Beskrivelse

Indflytningsklar ejerlejlighed tæt på alt!

Åbent hus med tilmeldingskrav 10/8 – klik på billede –

Velkommen til Langelinie 17, st. 3

Lys og meget velholdt ejerlejlighed på 64 m² beliggende i et populært og meget bynært område.

Ejerforeningen er velfungerende med dejlig fælles vaskekælder, stor gildesal til fri afbenyttelse samt velholdt gårdhave, som er et hyggeligt samlingspunkt for alle beboerne i ejendommen. Til alle lejligheder er et fint og stort opbevaringsrum i kælderen.

Beliggende tæt på både centrum og Holstebro Lystanlæg med gode gå-/løberuter samt i gå-/cykelafstand til alle videregående uddannelser. Stor udenomsplads i forbindelse med selve ejendommen til parkering og aktiviteter med bl.a. grillplads samt borde og bænke.

Indretning: Lys og rummelig entré i åben forbindelse til køkken/alrum/stue med et flot trækøkken med sort bordplade og alle hårde hvidevarer incl. opvaskemaskine samt ovn i højde. Lyst og meget indbydende badeværelser med lyse klinker og moderne inventar samt bruserum. Rummeligt soveværelse med skydeskabe. Herudover er et ekstra værelse/kontor med mulighed for at lægge værelset til stuen.
Der er flotte hvidmalede lofter overalt i ejerlejligheden samt trægulve i alle rum med undtagelse af badeværelset, som har flotte lyse klinker, der matcher rummet. Herudover har lejligheden gulvvarme overalt.

Indflytningsklar ejerlejlighed tæt på alt!…

Anmeldelser: 0

Global vurdering (0 vurderinger): ukendtukendtukendtukendtukendt

Stamdata

Langelinie 17, st. 3., 7500 Holstebro845.000 kr.13.203 kr/㎡Ejer Udgifter: 1.512 kr/mdrEjerlejlighedEnergimærke: EStørrelse: 64 ㎡Grund: 2474 ㎡Antal værelser: 3Opført i: 1943

0
Vi savner din anmeldelse, håber du bidrager :-)x